YouTube'un video uygulaması YouTube Capture çıktı

YouTube'un video uygulaması YouTube Capture çıktı

Google son olarak Google Maps'i iPhone'a getirmesinin ardından, YouTube için YouTube Capture adlı uygulamayı da iPhone ve iPod touch için çıkarttı.

Son zamanlarda Google'ın iOS işletim sistemindeki uygulamalarını zenginleştirdiği gözlerden kaçmıyor. YouTube Capture uygulaması da Google'ın son ataklarından ve YouTube'u mobil taraftaki gücüne güç katacak bir uygulama.

YouTube Capture uygulamasının amacı, çektiğiniz videoları kolayca YouTube hesabınıza yüklemek ve sosyal ağlar aracılığıyla paylaşabilmek.

Aslında geçmişte Instagram ve Camera+ gibi fotoğraf filtreleme programları meşhur olmaya başladığı zamanlarda, viddy gibi video düzenleme ve video filtreleme üzerine pek çok farklı uygulama çıkmıştı fakat bunlar beklendiği gibi yaygınlaşmadı. Fakat YouTube, Capture ile bu kaderi biraz değiştirecek gibi gözüküyor. Capture'un, YouTube'daki video sayısını ve YouTube'un değerini arttıracağı kesin.

YouTube Capture - Webrazzi

Uygulamada her ne kadar filtreleme özelliği olmasa da, düzenleme seçenekleri mevcut. Videolarınızı dilediğiniz gibi kırpabiliyor, renkleri düzeltebiliyor ya da titreme gibi durumlara karşı sabitleme özelliğini açabiliyorsunuz. Bununla birlikte, "YouTube Film Müzikleri" altında yer alan müziklerden kendinize bir müzik seçip, müziğin çektiğiniz videonun arka fonunda yer almasını sağlayabiliyorsunuz. Kaşla göz arasında böyle videolar çekip, basitçe montajlayıp film haline getirmek oldukça keyifli. Biz de uygulamayı denedik ve sonuç harika. :)

Uygulama ile videolarınızı sadece YouTube'a yüklemekle kalmıyor, Google+, Facebook ya da Twitter'ınız üzerinden de otomatik olarak paylaşabiliyorsunuz. Bunlar için sadece hesaplarınızı tanımlamanız yeterli. Çok basit ve net bir uygulama olmuş YouTube Capture. Gizlilik konusu da uygulamada unutulmamış. Buna göre videonun gizlilik ayarlarını uygulama üzerinden ayarlayabiliyorsunuz.

YouTube Capture'u, iPhone ve iPod touch sahipleri buradan indirebilir. Bu arada uygulamanın çıkışıyla eş zamanlı olarak Türkçe dil desteği sağladığını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.