Startup Weekend Next ile 3 haftada girişiminizi geliştirin

Startup Weekend Next ile 3 haftada girişiminizi geliştirin

Bu sene Webrazzi Summit'te ağırladığımız Silikon Vadisi'nin süper melek yatırımcısı Aydın Şenkut'un en çok üzerinde durduğu nokta eğitimdi. Eğitim her ne kadar akademik anlamda çok güçlü üniversitelerde ciddi bir avantaj sağlasa da tecrübe ve uygulamaya dayalı her eğitimin değerini de bilmek gerekiyor. Bunlardan biri nedir derseniz, size StartupWeekend Next'ten bahsedelim.

Onlarca ülkede binlerce girişimcinin yolu Startup Weekend'in 72 saatlik girişim kamplarına düşüyor. SW Next de Steve Blank, Udacity ve yerli mentorların bir araya gelmesiyle ortak çalışmasıyla sunulan 3 haftalık ücretli bir eğitimi ifade ediyor.

28 Kasım'da başlayacak olan eğitime Webrazzi indirimiyle katılabilirsiniz. 

SW Next, fikir aşaması ile kuluçka/hızlandırma programı arasındaki geçiş  sürecini dolduracak nitelikte bir eğitim. İş modeli geliştirme, hızlı karar verme ve hızla hayata geçirme, stresle başa çıkabilme, zaman yönetimi gibi çok değerli girişimci özelliklerinizi geliştirmeyi hedefliyor. Dersler internet üzerinden Steve Blank veriliyor ve yerel ekipler girişimcilere koçluk yapıyor.

Erken kayıt avantajıyla şu an 145 dolar (260TL) ücretle kayıt olunabilecek eğitime WEBRAZZI koduyla 45 dolar indirimle kayıt olabilirsiniz.

Bu arada SW Next'in İstanbul ayağını Özyeğin Üniversitesi'ne bağlı olan Girişim Fabrikası'nın üstlendiğini paylaşalım. Girişim Fabrikası kadrosunun (İhsan Elgin, Murat Tortopoğlu ve Jason Lau) yanısıra aşağıdaki isimler de girişimcilerle buluşacak;

StartupWeekend Next sayfasına baktığımızda eğitimin bir bacağının da Ankara'da düzenleneceğini gördük. Detayları alırsak sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.