Clear Mac uygulamasını çıkardı

Geçtiğimiz Şubat ayında App Store'da yerini alan Clear, todo list uygulamarı arasında farklı arayüzü ve kullanımıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Tıklamadan çok parmak hareketleriyle kontrol edilen uygulamanın Mac versiyonu da bugün Mac App Store'da yerini aldı.

Mac versiyonu 6.99 dolar yani 12.99 TL'den, iPhone versiyonu ise 1.99 dolardan yani 3.59 TL'den satılan Clear'a iCloud senkronizasyon özelliği eklenmiş.

App Store'da yayınlandığı ilk günde birinci sıraya çıkan Clear, Türkiye Mac App Store'unda şu anda 6. sırada yer alıyor. 

Yaptığı iş ve genel olarak ücretli uygulamaların fiyatları karşılaştırıldığında aslında oldukça pahalı olan Clear, todo list yapısına getirdiği yenilikle yine de kullanıcılardan ilgi görüyor diyebiliriz.

Todo list uygulamalarında iCloud senkronizasyonu, Apple'ın iOS6 ile birlikte gelen Anımsatıcılar uygulamasıyla birlikte bir adım öteye geçmişti. Apple aynı uygulamasını Mountain Lion'a da entegre ederek iki uygulamayı iCloud üzerinden bağlamış ve böylece iPhone, iPad ve Mac'inizde senkronizasyon sağlanmıştı.

Her ne kadar Apple'ın kendi uygulaması olmasına rağmen Clear'in kendi alanında bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz.

Clear'in Mac versiyonuna buradan, iPhone versiyonuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.