Webrazzi Summit indirimli biletleri için son gün!

Webrazzi Summit indirimli biletleri için son gün!

Bu hafta 12 konuşmacısını daha açıkladığımız Webrazzi Summit biletlerine indirimli fiyatlarla sahip olmak için bugün son gün. Türkiye internet sektörünün en etkili konferansı olan Webrazzi Summit'e sadece haftalar kaldı ve bilet satışımız devam ediyor.

Facebook, Gilt Groupe, MUBI, King.com, Socialbakers, Chartbeat, Doğan Online, Wamda, Baublebar, comScore, eRepublik, Jolicloud, Elance gibi önemli internet şirketlerinin yanı sıra Accel Partners, Felicis Ventures, Intel Capital, Redpoint e.ventures, GP Bullhound ve Monashees Capital gibi risk sermayesi şirketlerinden konuşmacıların yer alacağı Webrazzi Summit 4 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşecek.

Henüz biletinizi almadıysanız  indirimli fiyatlardan bu son günde biletinizi alabilirsiniz. Etkinlik hakkında detayları öğrenmek için Webrazzi Summit sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi Summit Sponsorlarına teşekkürler!

Webrazzi Summit 2012′nin sponsorlarına da bu fırsatla teşekkür etmek istiyorum. Elmas sponsorlarımız Nokta ve Turkcell, Platin sponsorumuz Yandex, Altın sponsorlarımız BKMDigitoucheGenticGaranti Bankası, Leadbox, Microsoft TürkiyePayUQualcomm, Gümüş sponsorlarımız Çalışkan-Kızılyel AvukatlıkMikro ÖdemeTurk.netZanox, Dijital Medya sponsorumuz Medyanet ve Sosyal Medya Sponsorumuz Likeable İstanbul‘a sonsuz teşekkürler.

Webrazzi Summit’e sponsor olabilirsiniz!

Webrazzi Summit’te halen sponsorluk alanları mevcuttur. Eğer sektörün en etkili konferansında yer almak isterseniz sponsorluk sayfalarımızı inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Erken kayıt indirimini kaçırmayın!

Webrazzi Summit‘e haftalar hatta bazen aylar kala biletlerin tükendiğine şahit olduk. O yüzden erken kayıt indiriminden faydalanarak hemen kaydınızı yaptırabilir ve yerinizi garanti altına alabilirsiniz.

Webrazzi Summit 2012 Sponsorları:

ELMAS SPONSORLAR

Nokta Turkcell

PLATİN SPONSORLAR

Yandex

ALTIN SPONSORLAR

Digitouch Egenctic Garanti

LeadboxMicrosoft Qualcomm Pay U

GÜMÜŞ SPONSORLAR

Çalışkan Kızılyel Mikro Ödeme Turknet Zanox

DİJİTAL MEDYA SPONSORU

Medyanet

SOSYAL MEDYA SPONSORU

MEDYA SPONSORLARI

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.