Shopamani Smartwallet ile hesaplar artık cepten ödenecek

Shopamani Smartwallet ile hesaplar artık cepten ödenecek

2011 yılının Eylül ayında sizlere tanıttığımız konum tabanlı indirimli alışveriş uygulaması Shopamani, bugün oldukça önemli bir yeniliğin duyurusunu yaptı ve akıllı cüzdan konseptine geçiş yaptı.

Kendini "Shopamani SmartWallet" olarak yeniden adlandıran girişim artık bir mobil iletişim, ödeme ve sadakat platformu olarak öne çıkıyor. Shopamani'nin tecrübeli CTO'su Kerem Sözügeçer’in yürüttüğü projede yerli ve yabancı iş ortakları yer alıyor ki hali hazırda girişimin yerli ve yabancı melek yatırımcı ve danışmanları (Aydonat Atasever, Hüsamettin Bayazıt, Harun Simavi, Antony Meijer, Duncan Stewart ve Jonathan Chum) olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

Micros-Fidelio ve Paypal işbirliği

İrem Sözügeçer'in CEO olarak görev yaptığı Shopamani Smartwallet, yeni sürümünde 180'den fazla ülkede restoran-bar yazılımlarında en büyük pazar payına sahip Micros-Fidelio’nun Türkiye temsilcisi Protel ve mobil sahada da hızlı ilerleyen online ödeme devi Paypal ile işbirliği yapıyor.

30 bin üyeyi geçen Shopamani, 'Drink&Dine' olarak nitelediği sistemle kullanıcılarına mekanlarda çeşitli fırsatlar sunarken tüm sipariş ve hesap yönetimini cep telefonunuz üzerinden kontrol etme imkanı sunuyor. Ödediğiniz hesaplardan da para puan kazandırıyor ve bu para puanları istediğiniz yerde harcayabiliyorsunuz.

Etkin CRM sistemi

Cihazınızın dil tercihine uygun hizmet vererek (Türkçe-İngilizce) dünya çapında büyümek istediğini gösteren Shopamani SmartWallet, geliştirdiği sistemi sadece yeme-içme sektörü ile de sınırlı tutmuyor. Perakende, turizm, eğlence sektörlerine de bu mobil sadakat altyapısını açıyor ve bir CRM ortağı olarak pazarda kendine yer açıyor. Oluşturduğu CRM verileriyle mekan sahiplerinin ve markaların müşterilerine istediği şekilde ulaşmasını ulaşmasını sağlıyor.

Shopamani SmartWallet, sevdiğiniz markalar ve gittiğiniz yerlere göre bir kişiselleştirme sunarken, kullanım verilerini analiz ederek çıkardığı raporlarla da markalara kişisel teklifler sunması için imkan tanıyor. Asıl değişim Shopamani Drink&Dine üyeliklerinin Eylül ayından itibaren tüm kullanıcılara açılmasıyla başlayacak ama D&D'nin nasıl kullanılacağından da kısaca bahsedelim. (Yazının sonunda D&D'ye nasıl geçeceğinizi açıklıyoruz)

Hesabı cepten açın, cepten ödeyin

Shopamani SmartWallet'ın iPhone veya Android uygulamalarından biriyle D&D programına girdiğinizde size en yakın üye mekanları görüyorsunuz. Üye mekanda ilk siparişinizi verirken o mekanı seçerek hesap aç butonunu tıklıyor ve telefonunuzun verdiği kodu garsona iletiyorsunuz. Ardından belli ürünlerde (mekanın tercihi önemli) telefonunuz üzerinden sipariş ekleyebiliyor, hesabınızı sürekli görüntüleyebiliyor ve istediğiniz anda da hesabı ödeyebiliyorsunuz.

Uygulamanın güzel yanlarından biri de hesap kodunuzu arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz ve onların da kendi telefonları üzerinden hesaba katılıp ödemeye katkıda bulunması. Yani tüm hesap sizin üzerinize kalmıyor. :)

Tabii hesap ödeyecek kişilerin D&D özellikli Shopamani Smartwallet uygulamasının yanında PayPal hesabı olması ve bunu uygulamaya bağlamış olması gerekiyor. Dilerseniz bunu anlık olarak da yapmanız elbette mümkün.

Sunduğu özelliklerle etkin bir çıkış yapan Shopamani eksiksiz bir uygulama çıkarmış gibi görünüyor. Bundan sonra atılması gereken adım tüketici algısını yakalamak. İşlerin iyi gitmesi durumunda da benzer girişimler için sektörün önünü açmış olacak.

D&D'nin ilk kullananlarından olun

Eğer siz de bu sistemin ilk kullanıcılarından olmak isterseniz Shopamani'ye üye olduktan sonra gelen e-postayı 'Webrazzi' yazarak cevaplamanız yeterli. Eğer geçemezseniz geçerli bir e-posta adresiyle bu yazıya yorum yapmanız durumunda da yardımcı olmaya çalışırız. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.