Webrazzi Summit için ikinci grup indirimli biletler satışta

Webrazzi Summit için ikinci grup indirimli biletler satışta

4 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşecek olan Webrazzi Summit'in ilk erken kayıt indirim süreci dün gece itibariyle tamamlandı. İndirimli biletlerini kaçırmış olabilirsiniz ancak ikinci aşama indirimli biletlerinizi daha fazla gecikmeden hemen şimdi alabilir ve Türkiye'nin en etkili internet konferansındaki yerinizi garantileyebilirsiniz.

Hatta bu yazıyı okurken hemen şimdi kaydınızı tamamlamanızı öneriyoruz, çünkü bu indirim sürecinden sonra başka bir indirim dönemi olmayacak.

İlk tur konuşmacılarını geçtiğimiz ay sizlerle paylaştığımız Webrazzi Summit'in yeni konuşmacıları için çalışmalarımız devam ediyor, önümüzdeki günlerde yine çok önemli isimleri sizlerle paylaşacağız. Şu anki konuşmacılarımız arasında Silikon Vadisi’nin süper melek yatırımcılarından Aydın Şenkut, Intel Capital’in Türkiye ve MENA bölgeleri müdürü Barış Aksoy, MUBI’nin kurucusu Efe Çakarel, Socialbakers CEO'su Jan Rezab, SEOmoz’dan Joanna Lord, Accel Partners’dan Philippe Botteri ve Techcrunch’ın en popüler yazarlarından Jason Kincaid bulunuyor.

Point Hotel Barbaros'ta 4 farklı katta gerçekleşecek olan Webrazzi Summit'te sunum ve paneller dışında katılımcılar için farklı etkinlikler de düzenliyor olacağız. Geçtiğimiz yıllarda özellikle networking anlamında katılımcıların çok memnun ayrıldığı Webrazzi Summit'in bu seneki katılımcılarına özel süprizler hazırlıyoruz. ;)

Yazının başında bahsettiğimiz gibi, 4 Ekim 2012'de gerçekleşecek olan Webrazzi Summit'in ilk grup indirimli biletleri tükendi ancak ikinci grup indirimli biletlerimizi hemen alabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda konferanstan haftalar önce tükenen biletlerden dolayı birçok dostumuz katılım sağlayamamıştı. Benzer bir durum yaşamamak ve bu önemli günde tüm sektörle ve değerli yabancı katılımcılarla birlikte olabilmek adına kayıt işleminizi ertelememenizi öneriyoruz.

Detaylı bilgi ve kayıt için webrazzi.com/summit adresini ziyaret edebilirsiniz.

Webrazzi Summit Sponsorlarına teşekkürler!

Webrazzi Summit 2012′nin sponsorlarına da bu fırsatla teşekkür etmek istiyorum. Elmas sponsorlarımız Nokta ve Turkcell, Platin sponsorumuz Yandex, Altın sponsorlarımız Digitouch,eGenticGaranti Bankası, Leadbox, Microsoft TürkiyeQualcomm, PayU, Gümüş sponsorlarımız Çalışkan-Kızılyel AvukatlıkMikro ÖdemeTurk.netZanox ve Dijital Medya sponsorumuz Medyanet‘e sonsuz teşekkürler.

Webrazzi Summit’e sponsor olabilirsiniz!

Webrazzi Summit’te halen sponsorluk alanları mevcuttur. Eğer sektörün en etkili konferansında yer almak isterseniz sponsorluk sayfalarımızı inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Webrazzi Summit 2012 Sponsorları:

ELMAS SPONSORLAR
Nokta Turkcell

PLATİN SPONSORLAR

Yandex

ALTIN SPONSORLAR

Digitouch Egenctic Garanti

Leadbox Microsoft Qualcomm Pay U

GÜMÜŞ SPONSORLAR

Çalışkan Kızılyel Mikro Ödeme Turknet Zanox

DİJİTAL MEDYA SPONSORU

Medyanet

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.