Pera Bulvarı: Gurme kategorisi ve butik mağazasıyla farklı bir özel alışveriş sitesi

Pera Bulvarı: Gurme kategorisi ve butik mağazasıyla farklı bir özel alışveriş sitesi

E-ticaret sektöründeki hareketlilik sürerken biz de yeni girişimlerin haberini almaya devam ediyoruz. PeraBulvari.com, özel alışveriş modelini zenginleştirerek daha etkin bir şekilde e-ticaret pazarına giriş yapıyor.

Emre Kızıl ve Oya Ünlü Kızıl'ın yatırımı olan PeraBulvari.com dekorasyon, aksesuar, ev-tekstili gibi genel kategorilerin arasına gurme lezzetlerini ekliyor. 'Eve Giden En Keyifli Yol' sloganıyla yola çıkan site özellikle yemek tarafında sunduklarıyla farklılaşıyor. Lezzet bölümündeki tarifler ünlü şefler tarafından siteye özel olarak hazırlanıyor. Tarifte kullanılan ürünlerin çoğu da sitede bulunabiliyor.

Kısacası, detaylara geçmeden önce şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki, özenle çalışılmış ve detaylara önem verilmiş bir e-ticaret sitesi ile tanışmaya hazır olun. ;)

Deneyimli isimlerin buluşması

İlk aylarını başarılı bir şekilde geçirdiğini öğrendiğimiz Pera Bulvarı kurucuları, yönetim ve yatırım konularında tecrübeli isimler. Genel Müdür ve Kurucu Ortak olan Tunç Özcan'ın deneyimine ek olarak, ortaklardan birinin (Jason Graham) yıllardır ev ve tasarım konularında dünyaca ünlü şirketlerde yöneticilik yapmış olması, gurme tarafında ise 20 yıllık bir bir deneyimin (Ferda Ulaşoğlu) çalışması, işin başarı potansiyeli artırıyor.

Alaçatı'da butik mağazası da var

Hali hazırda Pera Bulvarı'nı rakiplerinden ayıran önemli bir fark da bir fiziksel mağazasının olması. Evet, biz de özel alışveriş siteleri arasında fiziksel mağaza desteğini ilk defa duyuyoruz ama girişimciler Alaçatı’daki butik mağazada özel tasarım ürünlerini satışa sunuyor. Bir tasarım atölyesi gibi de düşünebileceğimiz mağaza siteye de renk katıyor.

Papermoon'un şefi Pino'dan tarif videoları

Yazının başında dile getirdiğimiz özenli ve detaylı çalışmanın bir çıktısı da hiç süphesiz Pera Bulvarı'ndaki tarif videoları. Sadece ürün satışı değil içeriğe de önem veren ve kullanıcılarına farklı bir e-ticaret tecrübesi sunan sitede Papermoon'un ünlü şefi Pino'nun 2 dakikalık kısa tarif videoları ilginizi çekecektir diye tahmin ediyoruz.

Kısacası PeraBulvari.com, oturma odasındaki aksesuarlardan, akşam yiyeceğiniz yemeğe kadar geniş bir yelpazede ihtiyaçlarınızı karşılıyor. E-ticarette ev ürünleri ve mobilyanın satın alma potansiyeli hakkında bir fikrimiz var ama bu potansiyelin damak tadı daha doğrusu gurme lezzetlerle birleşimi nasıl bir sonuç verecek merak ediyoruz.

Eğer alışverişini rahatlıkla internet üzerinden yapanlardansanız, Pera Bulvarı'nı denemenizi öneririz. Zaten denediyseniz, tecrübelerinizi paylaşmanız da tüm okuyucularımız ve bizim için çok değerli olur.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.