Webrazzi okurlarına özel YouLike davetiyesi

Webrazzi okurlarına özel YouLike davetiyesi

İlk olarak bundan tam 5 yıl önce Webrazzi’de duyurduğumuz Ersan Özer’in 'sosyo' kod adlı projesi sonunda dün itibariyle kapılarını kullanıcılara açmaya başladı. Mart ayında tüm konsantrasyonunu bu projeye verebilmek için Magnet’teki hisselerinin büyük çoğunluğunu ve görevlerini devreden Ersan Özer, sonradan adı YouLike olan projesini de resmi olarak ilk kez Webrazzi Startup12’de tanıtmıştı.

Dün içeriden ilk izlenimleri aktardığımız YouLike, Pazartesi akşamı gönderdiği sınırlı sayıdaki ilk davetiyenin ardından üye alımını hızlandırdı ve dün çok sayıda yeni üyeye kapısını açtı. Eğer henüz YouLike davetiyesine sahip değilseniz merak etmeyin, Webrazzi okurlarına özel, tam 500 kişi gücündeki YouLike davetiye kodunu bu yazının altında bulabileceksiniz.

Dünkü haberimizin ardından görüştüğümüz Ersan Özer, YouLike ile ilgili şunları söyledi:

Bir süredir YouLike sadece grup çalışanlarımıza açıktı. Pazartesi akşam 200 kişiye davetiye gönderdik. Salı günü de 1500 kişiye daha gönderildi. Twitter'da @youlikecom adresini takip edebilirsiniz. Oradan da davetiye dağıtacağız. Bu benim itiraf.com, istanbul.net ve uzmantv'den sonra 4. büyük projem. Her zaman olduğu gibi tabii çok heyecanlıyım. Tüm eleştirilere kulağımız açık. İnşallah hayal ettiğimiz noktalara geliriz.

YouLike’ı denemek isteyen Webrazzi okurları, sitedeki “davetiye kodun” bölümüne webrazzi yazarak sıra beklemeden giriş yapabilirler.

Daha sonra sizler de ilk izlenimlerinizi bu yazının yorumlarında paylaşabilirsiniz…

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.