Zynga çoklu oyuncu destekli yeni platformunu duyurdu [Zynga Unleashed 2012]

Zynga çoklu oyuncu destekli yeni platformunu duyurdu [Zynga Unleashed 2012]

Zynga bugün gerçekleşen Zynga Unleashed 2012 etkinliğinde multiplayer ve daha pek çok yeni özelliğe sahip platformunu duyurdu. Bir süredir Zynga.com'da oluşturdukları profil yapısı üzerine çalışan şirket, oyuncular için çok gelişmiş özellikleri olan bir oyun ağı kurmuş.

Zynga with Friends adıyla markalaştırdıkları yeni platformlarını diğer oyun şirketlerine de açacak olan şirket, ilk aşamada partnerleriyle bu platformun yeteneklerini de kullandıkları oyunlar geliştiriyor.

Uluslararası bir basın toplantısı olarak organize edilen Zynga Unleashed 2012'de bazı istatistikler de paylaşan şirketin 290 milyon aktif oyuncuya sahip olduğunu öğrendik. Saniyede 1 milyon sosyal etkileşim yapıldığı bilgisini paylaşan şirket yetkilileri, hergün oyunlarda 100 güncelleme ve haftada 1000 yenilik yaptığını söyledi.

Zynga'nın diğer oyun geliştiricilere de açacağı Zynga.com'da 100 milyon aktif oyuncu bulunuyor ve bu kitleyi orada tutmak için sürekli geliştirmeler yapılıyor. En önemli özellik olarak anlık çoklu oyuncuyu destekleyen platform, ilk olarak Bubble Safari'de kullanılabilecek. Etkinlikte bir demo gerçekleştiren Zynga ekibinden dört kişi karşılıklı Buble Safari oyununu oynadı.

Yazının başında da belirttiğim gibi şimdilik sadece Zynga partnerlerinin kullanacağı Zynga'nın yeni platformu oyun geliştiricilerin başvurularını bekliyor.

Yeni platformun dışında farklı platformlarda yeni oyunlar duyuran Zynga, oyun gruplarına göre de birkaç farklı ağ oluşturmuş. Kart oyunları için Zynga Casino, aksiyon oyunları için Zynga Arcade'i duyuran Zynga'nın etkinliğinden yenilikleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Etkinliğin açılışında Zynga çalışanlarının basın mensuplarını karşılaması fotoğrafta manzarayı oluşturdu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.