Torpilli.com: Pilli'nin yeni projesi üniversite sınavına hazırlayacak

Torpilli.com: Pilli'nin yeni projesi üniversite sınavına hazırlayacak

Ülkemizde internet sektörünün ilk güç odaklarından Pilli Network, 10 Marifet dışındaki blog yapılanmasını bir kenara bıraktı ama yeni şeyler denemeye devam ediyor. Bu kez rakipli bir alana giriş yapan Pilli, Torpilli.com ile üniversite sınavına hazırlanan gençlere yardımcı olmayı hedefliyor.

Torpilli, bir üniversite sınavlarına hazırlanma aracı. Üniversite sınavına hazırlananlara mümkün olduğu kadar fazla soru çözdürmek, soru çözme hızını arttırmak ve başarı oranını yükseltmeyi hedefliyor. Hasan Yalçınkaya'dan aldığımız bilgiye göre küçük prototipten aldıkları enerjiyle bu işe koyulmuşlar.

Proje sahibi put.io'nun geliştiricilerinden Cenk Altı, ürünün tasarımı Pilli'den ve şirket Enkuba kuluçka merkezi bünyesinde yer alıyor. Sistem konusunda ayrıntı alamasak da Torpili kullananlar serbest şekilde istediği kadar soru çözebilecek.

Torpilli'nin ücretsiz hizmet verecek bir bölümü olacak ancak ücretli abonelik modeli de bulunacak. Şu anda konusunda uzman eğitimcilerle görüşen Pilli, üniversite sınavına giren 1.8 milyon ve dershaneye giden 1.2 milyon öğrenciye farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Önümüzdeki ay kapalı test sürecine geçmeyi planlayan ve bir test sorusuyla ilk kullanıcılarını almayı bekleyen Torpilli'yi ilk deneyenlerden olmak için Torpilli.com'a e-postanızı bırakabilirsiniz.

Örnek soruyu cevaplayanlara bir torpil yapılacağını paylaşmadan geçmeyelim. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.