Bultenlerim.com: Setrow'dan müşterilerine yeni e-posta havuzu

Bultenlerim.com: Setrow'dan müşterilerine yeni e-posta havuzu

2008 yılında e-posta pazarlama hizmeti sunmaya başlayan Setrow, yeni bir adım atıyor. Son dönemde  tamamen yenilenen girişim, Bultenlerim.com ile yeni eposta abonelik havuzunu tanıttı.

Yeni sistem son kullanıcılara daha sağlıklı bir e-posta abonelik yönetimi sunarken, mevcut markaların daha geniş kitlelere ulaşmasına aracılık ediyor. Sistemde Setrow alt yapısından yararlanan yaklaşık markaların ortak bir kullanıcı havuzu oluşturmasına ve mevcut tüm abonelerin üyeliklerini bu havuz üzerinden yönetmesine imkan tanıyor.

Daha somut şekilde anlatmak gerekirse, Setrow'un hizmet sunduğu bir markaya dair aboneliğinizi yönetmek istediğinizde Bultenlerim.com'a yönlendiriliyorsunuz. Burada istediğiniz markanın aboneliğinden çıkabildiğiniz gibi, havuza dahil olan bir markanın yeni abonesi olabiliyorsunuz.

İstenmeyen e-postalar halen internetteki tüm e-posta iletişiminin büyük bir kısmını oluşturuyor. Ülkemizde bu konuda atılan adımlar ise izinsiz e-posta gönderiminin cezalandırılmasını öngörürken, ilk gönderimin cezadan muaf tutulmasına yönelik talepler gündemde. Her şeye rağmen e-posta pazarlama hizmetlerinin kişiselleştirilmesi, bu anlamda uygulanabilir en iyi model gibi görünüyor.

Setrow'dan aldığımız bilgiye göre Bultenlerim.com altyapısı yeni abonelikler için kontrolü tamamen kendi elinde tutuyor ve markalarla paylaşmıyor. Bu sayede e-posta adresiniz Setrow güvencesinde kalıyor.

1 Mayısta açılan Bultenlerim.com'a şimdiye dek 33 marka dahil olmuş ve firmaların e-posta gönderdiği tekil kullanıcı sayısı 1,7 milyonu bulmuş. Bultenlerim.com’u denemiş ve “marka ekle” butonunu kullanarak yeni abonelikler edinmiş tekil kullanıcı sayısı ise 20 bine çıkmış. Bir referans noktası vermek gerekirse Setrow'un yaklaşık olarak günlük gönderdiği bülten sayısı 700 bin dolayında.

Setwow GittiGidiyor kurucularının yatırım yaptığı bir girişim ve halen Aydonat Atasever, Burak Divanlıoğlu ve Serkan Borançılı girişimin yönetim kurulunda bulunuyor. Bultenlerim hakkında detaylı bilgileri Setrow'un blogunda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.