Pandakutu.com: Vanilya Club'ın yeni hedefi anne ve babalar [İndirim Kodu]

Pandakutu.com: Vanilya Club'ın yeni hedefi anne ve babalar [İndirim Kodu]

E-ticarette yeni sayabileceğimiz kutu modelinin Türkiye'deki ilk örneklerinden olan Vanilya Cub, kadınlardan sonra bu kez çocuklara yönelik bir açılım yapıyor. PandaKutu.com her ay çocuklara yönelik eğlenceli ve eğitici ürünler gönderiyor.

Mustafa Ekim ve Beri Bener'in kurucuları olduğu PandaKutu da Vanilya Club gibi belli bir ücret karşılığında çalışıyor. 3-7 yaşında çocuklar için çocuk psikologları tarafından hazırlanan ürünler gönderiyor. Gönderilen pakette, çeşitli çalışmalar için ihtiyaç duyulan tüm materyaller ve kullanım rehberleri bulunuyor.

Vanilya Club ile kadınlara özel güzellik ürünleri gönderen ekip, Panda Kutu'da hedeflenen yaş kitlesine uygun olarak el becerilerini ve hayal gücünü geliştirici ürünler sunuyor.  Bu noktada ebeveynlere zaman kazandırdığını da söyleyebiliriz.

Her ay yeni bir tema altında çeşitli ürünler gönderen Panda Kutu, dileyen ebevenylere 3ay, 6 ay ve 12 aylık perdiyotta da gönderim yapıyor. Bu noktada Panda Kutu'nun bir kutu bedelinin 49 TL olduğunu belirtelim.

PandaKutu'yu denemek isteyen kullanıcılara Webrazzi okuyucuları için sunulan indirimi paylaşacağız ama öncelikle Vanilya Club'ın son durumundan bahsedelim.

Mustafa Ekim'den aldığımız biliye göre Vanilya Club'ın üye sayısı 1,000'e yaklaşmış. Aylık ziyaretçi sayısı ise 25,000 ulaşmış. Aradan geçen sürede 7 ayda 32 bin ürün örneği gönderilmiş. Bu ortalamalar kutu modeline dair şüpheli bakışları haklı çıkarabilir ama bu pazardaki oyuncular hizmet vermeye devam ediyor. Bu modelin kendi içinde belli bir değişimle daha iyi bir noktaya geleceğini düşünebiliriz. Sosyal hediyeleşme uygulamalarına dahil olunması durumunda normal satışların bir ivme kazanması da pekala mümkün.

Hatırlayacak olursanız VanilyaClub bu yıl etohum 40 girişimleri arasında seçilmişti.

Artık ilk ay (Nisan) Gökyüzü temasını işleyen Panda Kutu'dan yüzde 50 indirimle (24.5 TL'ye) faydalanabileceğinizi paylaşabiliriz. Bunun için WEBRAZZI kupon kodunu kullanmanız yeterli. Kupon kodunu 1 Temmuz'a kadar kullanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.