Misspera 100 bin üye ve yüzde 30 büyüme ile yoluna devam ediyor

Misspera 100 bin üye ve yüzde 30 büyüme ile yoluna devam ediyor

Markafoni Grubu'nun dikey sitelerinden Misspera.com Ekim ayında pazara girmişti. Kozmetik alanında online satış yapan ve 6. ayına giren girişimin son durumu hakkında bazı önemli bilgiler aldık.

Misspera'nın pazarlama müdürü Gizem Yücel'den aldığımız bilgiler kozmetik ürünleri kullanıcılarının online pazara ilgisini yansıtıyor ve Markafoni Grubu'nda dikey girişimlerin nasıl ilerlemek istediğine dair fikir veriyor.

Yüz bin üye, yüzde 30 büyüme

100 bin üyeye ulaştığını öğrendiğimiz Misspera, aylık yüzde 30 oranında bir büyüme yakalamış. Günlük sipariş adeti ise 350-450 arasında değişir olmuş.

Şu an 15 kişilik bir ekiple yoluna devam eden girişimin hedefi en kısa sürede günlük sipariş sayısını 1000'e yaklaştırmak. Misspera'da sepet ortalamasının 100 TL'nin üzerine çıktığını göz önünde bulundurursak, bu hedefi aylık 3 milyon TL ciroya ulaşmak olarak da ifade edebiliriz.

"Google ürünlerin arandığı yer, sosyal medya iletişim sahamız"

Eski bir Google çalışanı olan Gizem Yücel, kendi alanında lider olduğunu söylediği Misspera'nın pazarlama stratejisine de değindi.

Google'ı pazarlama açısından ilk sırada tuttuklarını söyleyen Yücel'e göre Google, ürünlerin arandığı yer, sosyal medya mecraları ise kullanıcılarla iletişim kurmak için oldukça kıymetli.

Önümüzdeki dönemde dikey e-ticaretin karakteristik özelliklerinden biri olan ürün çeşitliliğine yöneleceğini öğrendiğimiz Misspera'nın Markafoni Grubu gelirlerine ne kadar katkı sağlayacağını merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.