Nokia Lumia ödüllü Windows Phone Camp uygulama geliştiricileri bekliyor

Nokia Lumia ödüllü Windows Phone Camp uygulama geliştiricileri bekliyor

Nokia ile büyük bir anlaşma imzalayan Microsoft, yazılım geliştiricilerle olan ilişkisini ilerletmek için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu etkinliklerden biri olan Windows Phone Camp, üçüncü kez düzenleniyor ve uygulama geliştiricileri Windows Phone tabanlı Nokia Lumia kazanmaya davet ediyor.

Daha önce Aralık 2011'de Ankara ve İstanbul'da düzenlenen etkinliğin üçüncüsü 22-23 Şubat tarihlerinde Microsoft Türkiye İstanbul ofisinde gerçekleşecek. Windows Phone Kampı, 2 tam gün sürecek ve geliştiriciler Windows Phone 7.5 (Mango) sürümü için en iyi uygulamayı geliştirmeye çalışacak.

Android'den Symbian'a, Web OS'tan iOS'a kadar her platform ve seviyedeki uygulama geliştiricilerin davet edildiği etkinlikte Windows Phone için uygulama geliştirme ve Windows Phone MarketPlace'de uygulama yayınlama konusunda gerekli tüm bilgiler paylaşılacak.

Etkinliğin 2. gününde katılımcıların geliştirdikleri uygulamalar yine katılımcılar tarafından oylanacak ve yukarıda da bahsettiğimiz gibi  en başarılı görülen uygulamanın geliştiricisi 1 adet Nokia Lumia Windows Phone kazanacak.

Ücretsiz olan etkinliğe katılan ve uygulaması yarışmada ilk 10'a giren geliştiricilere de 99 dolar değerinde Windows Phone Marketplace AppHub üyeliği ücretsiz olarak sunulacak.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgileri şu adreste bulabilir ve WP mobil uygulama dünyasını tanımak için de etkinliğe kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.