Doğan Online CEO'su Yenal Gökyıldırım Webrazzi E-Ticaret'12'de

Geçtiğimiz aylarda atama haberini sizlerle paylaştığımız Doğan Online'ın yeni CEO'su Yenal Gökyıldırım, Webrazzi E-Ticaret'12 konferansında konuşacak olan liderlerden.
Doğan Online CEO'su Yenal Gökyıldırım Webrazzi E-Ticaret'12'de

Webrazzi E-Ticaret'12 etkinliğimiz giderek yaklaşıyor. Geçtiğimiz aylarda atama haberini sizlerle paylaştığımız Doğan Online'ın yeni CEO'su Yenal Gökyıldırım, Webrazzi E-Ticaret'12 konferansında konuşacak olan liderlerden. Gökyıldırım, Doğan Online CEO'luğu görevinin yanı sıra şu anda Hepsiburada.com'un aktif genel müdürlüğünü de üstlenmiş durumda.

Türkiye'nin en büyük klasik e-ticaret sitesi olan Hepsiburada'ya ve genel olarak Doğan Online'a yön verecek olan Gökyıldırım'ın e-ticaret pazarına bakışını ve şirkette yapacağı yenilikleri kendisinden öğreneceğiz.

Webrazzi E-Ticaret'12 etkinliğinin konuşmacı listesi büyük ihtimalle Yenal Bey ile birlikte tamamlanmış oldu. Etkinliğin nihai programını yine de kısa süre içinde paylaşıyor olacağız. Çok geç olmadan kayıtlarınızı yaptırmanızı öneririz. Webrazzi E-Ticaret'12 Sponsorları

Elmas Sponsoru

Altın Sponsorlar

Dijital Medya Sponsoru

Sosyal Medya Sponsoru

Pixelplus interactive

İletişim Sponsoru

Marjinal Porter Novelli

Webrazzi E-Ticaret'12 Konferansı tanıtım videosu

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.