Hepsiburada iPhone Uygulaması App Store'da

Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden Hepsiburada'nın iPhone uygulaması, App Store'da yerini aldı. Pozitron tarafından geliştirilen uygulama 3 gün içerisidne 24 bin kez indirilerek App Store'da tepeye yerleşmiş. Bu sabah ücretsiz uygulamalar arasında en üstte yer alan uygulama, şu anda 4. sırada bulunuyor.

Kısa süre denediğim uygulamanın çok kolay kullanıldığını ve istediğiniz ürüne sizi çok daha hızlı ulaştırdığını söyleyebilirim. Hepsiburada'nın web sayfasında olan neredeyse tüm özelliklerin bulunduğu uygulamada, barkod okuma özelliği de bulunuyor. Herhangi bir ürün alırken bile dükkandan fiyat karşılaştırdığımız Hepsiburada, bu özelliğiyle fiziksel dükkanları oldukça zor duruma düşürecek gibi görünüyor.

Uygulamayla birlikte bir açıklama yapan Hepsiburada Genel Müdürü Aytuğ İğneli, Hepsiburada'nın hızlı bir büyüme dönemine girdiğini ve 2012 yılının atılımlar yılı olacağını belirtiyor. Ülkemizde e-ticaretin hızla büyümesi ve mobilin giderek önem kazanmasıyla, Hepsiburada'nın mobil uygulamasının ardından bu alanda yeni projelerin de hayata geçirilmesi olası.

Pek çok kullanıcının ortak fikrine göre geç kalmış bir hamle olsa bile Hepsiburada'nın iPhone uygulamasını denediğimizde, uygulamanın bu kadar beklenilmesine değdiğini düşünüyorum. Şimdi Hepsiburada'nın başta Android olmak üzere diğer mobil platformlara da uygulamasını uyarlamasını bekliyoruz.

Hepsiburada'nın iPhone uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.