LilaKutu: Kadınlara Özel Tester Kulubü

Türkiye'nin ilk internet şirketlerinden biri olan İnternet Holding ve yatırım şirketi Ottoman Ventures'ın birlikte kurduğu LilaKutu, 2010 yılında Birchbox.com ile Amerika'da geniş kitlelere ulaşan modeli Türkiye'ye taşıyor.

Türkiye'nin her yerinden üyelerine her ay içerisinde 5 adet farklı kategoride kozmetik ve güzellik ürünlerinin deneme boyutunu gönderen girişim, aylık olarak 19 TL gibi bir üyelik bedeli alıyor. Gönderdiği test ürünlerinde geri dönüşlerini site üzerinden veya sosyal ağlarda yapan üyelerin ekstra puan kazandığı LilaKutu'da üyeler arkadaşlarını davet ederek de LilaPuan kazanabiliyor.

Şu anda aktif olmasa da yakında aktif olacak alışveriş seçeneğiyle, test ürününü deneyen üyeler kullandıklarını ürünün tam versiyonunu da site üzerinden satın alabilecekler.

https://www.youtube.com/watch?v=UrJDh1x3Ep4?version=3&hl=en_US&rel=0

Üyelerine sağladığı fayda kadar test ürünlerini gönderdiği markalara da geri dönüş sağlayan LilaKutu, Ekim ayında ilk kutularını göndermiş ve Aralık ayında ikinci kutularını göndermeye hazırlanıyor. Facebook'ta şimdiden 22 bin kişiye ulaşan LilaKutu, sosyal ağda aktif bir yönetim gösteriyor.

Amerika'da başarılı olan modelin LilaKutu ile birlikte Türkiye'deki bir diğer aktif temsilcisi olan ve geçtiğimiz haftalarda size tanıttığımız VanillaClub'ın dışında, bu model ile çalışacak başka girişimlerin de olduğunu biliyoruz. Kısa sürede kullanıcı tarafında yoğun ilgi gören modelin yeni örneklerini öğrendikçe sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.