Pembe Panjur Avrupalı Ejderlerle Buluşmaya Gidiyor

Pembe Panjur Avrupalı Ejderlerle Buluşmaya Gidiyor

Geçtiğimiz yılın başında yayına başlayan ciddi arkadaşlık sitesi Pembe Panjur için işler oldukça iyi gidiyor. 2011'de Etohum 15 içerisinde yer alan ve ardından Gideros Mobile ile birlikte Etohum fonunun yatırım yaptığı iki girişimden biri olan Pembe Panjur şimdi de Avrupalı Ejderle buluşmaya gidiyor.

Endeavor Türkiye'nin davetiyle Hollanda'da düzenlenen Meet the Dragons etkinliğine katılacak olan Pembe Panjur ekibi, 16 Kasım'da düzenlenecek olan etkinlikte Global Girişimcilik Haftası kapsamında projelerini tanıtacaklar.

Avrupa'nın 8 farklı ülkesinden etkinliğe davet edilen 8 girişimden biri olan Pembe Panjur, Avrupalı Ejderlere sunum yapacak. Ejderler arasında Türkiye'den Nevzat Aydın da yer alıyor.

Meet the Dragons'ı daha da heyecan verici kılan ise bu 8 girişimin aynı zamanda 1 milyon Euro'ya varan yatırım imkanı için yarışacak olmaları…

Hollanda Girişimcilik Programı (HOPE) kapsamında düzenlenen etkinliğe bu yıl 5 yıldan daha kısa süredir faal olan bir şirketleri ve 35 yaşını geçmemiş girişimciler davet edildi.

Bu sırada Mayıs ayında konuştuğumuzda Pembe Panjur'un üye sayısı 270 bin civarındaydı. Şu anda bu rakam 420 bine ulaşmış durumda ve kuruculardan Haluk Akın'dan aldığım bilgiye göre 2012'nin ilk haftalarında 500 bin üyeye ulaşmayı hedefliyorlar.

Sitede anında mesajlaşma servisinin devreye girmesi ile birlikte artık üyeler site üzerinden webcam ile bir birleri ile görüşebiliyorlar. Aylık 250 binin üzerinde tekil ziyaretçi, 20 milyonun üzerinde sayfa gösterimi ve günde iletilen 50 bini aşkın mesaj Pembe Panjur'a ait diğer güncel rakamlar.

Mikro Ödeme ile birlikte "tıkla konuş" alt yapısının kullanılacağı bir sistem üzerinde çalışmalar da devam ediyor. Bununla birlikte Turkcell hatta sahip üyeler birbirlerini numaraları görünmeden arayabilecekler.

Ayrıca son not olarak ekibin şu anda mobil uygulamalara ağırlık verdiğini ve Pembe Panjur'u mobil cihazlara taşımak için iPhone ve Android uygulamaları geliştirmek için yoğun bir çalışma sürdürdüğünü de ekleyelim.

Güncelleme: Bu sırada az önce Pembe Panjur'un iDate 2012 ödüllerinde "Best Up and Coming Dating Site" kategorisinde finallere kaldığını öğrendim. Pembe Panjur'a Meet the Dragons'ın yanı sıra, iDate 2012'de de başarılar diliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.