Formspring 25 Milyon Kullanıcıya Ulaştı [İnfografik]

Formspring 25 Milyon Kullanıcıya Ulaştı [İnfografik]

Formspring, resmi blogundan yaptığı açıklamayla 25 milyon kullanıcıya ulaştığını ve yeni planları olduğunu paylaştı.

Formspring.me adresinde kişilerin bir başkasına kimliğini belirtmeden soru sorabilmesine imkan veren servis, bir dönem adından çokça söz ettirmişti. Sosyal medyanın etkileşim gücünden faydalanan Formspring, son zamanlarda düşüşe geçmiş gibi görünse de comScore'un Türkiye ve ABD raporunda karşımıza çıkacak kadar yükselmişti.

Açıldığı günden bu yana 18 ay (547 gün) geçen serviste 25 milyon hesap açılmış ve 3.4 milyar yanıt paylaşılmış. Formspring'in etkisine dair bazı bilgilerin paylaşıldığı infografiğe göre ekip ilk kurulduğu ofisten 2251 km öteye, San Francisco'ya taşınmış. Bu sürece 14 milyon dolar değerindeki yatırımın yardımcı olduğuna şüphe yok.

Formspring.me İnfografik

Yeni planlarıyla Formspring'i geliştirmeye devam edeceğini açıklayan ekip, deneyimli bir isim olan eski Googler (Google çalışanı) Sukhinder Singh-Cassidy'nin de ekibe katıldığını paylaşmış.

Bir ara hesabımı dondurduğum site şu anda kullanıcılara 'günün sorusu' adında özdenetimli sorular yöneltiyor. Twitter gibi bazı kullanıcıları öne çıkararak para kazanmaya çalışan servis, Twitter gibi güncel konuları yakalamadığı ve ünlülere erişmediği sürece Formspring'in adının yeniden yükseleceğine pek inanmıyorum. Servisin gelişmesine paralel olarak da Facebook'un Formspring'e talip olabileceğini düşünüyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.