Fring iPad'de Görüntülü Grup Sohbeti Başlatıyor

Fring iPad'de Görüntülü Grup Sohbeti Başlatıyor

Ücretsiz sesli ve görüntülü grup sohbet uygulaması Fring, iPad uygulamasını çoklu grup sohbet desteği ile yayına aldı. Birden fazla kişiyle görüntülü görüşme imkanı veren uygulama iPad'de bir ilk olarak gösteriliyor.

Apple'ın FaceTime adlı görüntülü sohbet uygulaması iPhone 4 ve iPad 2 için kullanılabiliyor ancak sadece 2 kişi arasında. Fring'in iPad uygulaması ise bu sayıyı 4'e çıkarıyor.

iPhone ve iPod Touch kullanıcılarının da faydalanabileceği uygulama hem Wi-Fi hem de mobil şebeke (3G, 4G) üzerinden kullanılabiliyor. Ücretsiz uygulamanın bir güzel tarafı da farklı platformlardaki uygulamalarla uyumluluk göstermesi. Fring görüntülü grup sohbet uygulaması iOS, Android ve Symbian kullanıcılarını aynı sohbette bir araya getirebiliyor.

Fring şimdilik bu alanda rakipsiz görünüyor ancak Skype'ın yeni iPad uygulamasının bu duruma son vereceği konuşuluyor. Görüntülü grup sohbetine masaüstü uygulamasında başlatan Sykpe bu özelliği iPad'e taşırsa Fring'in zorlanacağı kesin. Hatırlanacağı üzere Sykpe, Microsoft tarafından 8.5 milyar dolara satın alınmıştı ve MSN kullanıcılarını da yakından ilgilendiren bir uygulama haline gelmişti.

Fring'in yeni iPad uygulamasının tanıtım videosu aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.