Trendocean.com İle Cevaplarınızın Popüleritesini Görün

Trendocean.com İle Cevaplarınızın Popüleritesini Görün

Trendoceanİnternet kullanıcılarının günlük gelişmelere nasıl tepki verdiğini Twitter ve Facebook gibi kanallardan görebildiğimiz gibi soru tabanlı servisler de bu yönde çıkış yapabiliyor. Trendocean da kişisel trendleri soru-cevap üzerinden derlemeye çalışan bir Türk girişimi.

Onur Dayıbaşı ve 3 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen proje, bir buçuk ay önce beta olarak açılışını yapmış. Kullanıcı sayısı şu anda 450 alan serviste 1,908 soru sorulmuş ve 25,582 cevap verilmiş. inploid'e benzer bir yapısı olan Trendocean'da anketler oluşturuyor ve diğer üyelerin açtığı anketleri cevaplıyorsunuz.

Trendocean

Canlı sonuçlarla verilen bu küçük kişisel anketler video ile de desteklenebiliyor. Kullanıcıların verdiği cevaplara göre popülerlik değerlendirmesi yapılıyor. Kişisel popülerite profillerde gösterilse de henüz genel trendler adına bir çıkarım yapılmamış, bunun en kısa zamanda servise eklenmesi de genel bir tablo oluşturmak için iyi olacaktır.

Trendocean arayüz ve işlevsellik açısından iyi görünüyor. Kullanıcılar arası etkileşimde beğeni, kahve ısmarlama gibi küçük detaylarla güçlendirilmiş. Servis zaman içinde üyelerin profil yapısına göre iyi sonuçlar verebilir ancak marka etkisi yaratması için iş modelinin son kullanıcıya net bir şekilde temas etmesi gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.