DayBuyDay.com: Hepsiburada ve Cem Hakko Güçlerini Özel Alışveriş İçin Birleştirdi

DayBuyDay.com: Hepsiburada ve Cem Hakko Güçlerini Özel Alışveriş İçin Birleştirdi

Bir süredir private shopping ve grup alışveriş ile ilgili haberlerimizi paylaşırken çeşitli büyük grupların bu alana giriş yapacaklarından bahsediyorduk.

Sektörde kulaktan kulağa gezen söz konusu büyük grup işbirliklerinin başında da Hepsiburada, Cem Hakko ve Dinç Artman ortaklığında kurulacak olan bir private shopping sitesi DayBuyDay.com geliyordu.

Son birkaç aydır sürekli bu girişim ile ilgili duyumlar alıyorduk ancak kullanılacak olan markanın ne olacağı konusunda gelen farklı bilgilerden dolayı net konuşmamız mümkün olamıyordu. Geçtiğimiz haftalarda DayBuyDay.com isminin kullanılacağı konusunda çok kesin bilgiler aldık ve bugün de resmen duyumumuz doğrulandı ve şirketten açıklama geldi.

Moda, aksesuar, kozmetik, çocuk gibi kategorilerde ürünlere yer verecek olan DayBuyDay.com yarın (3 Mart) yayına girmiş olacak. Açılışında ortaklarından Cem Hakko'nun da etkisiyle olsa gerek, Vakko ile bir çıkış yapacak olan şirket, ilerleyen günlerde Valentino, Prada gibi markaları da satışa sunacağını belirtiliyor.

Vakko'nun geleneksel Vakko Alışveriş Çadırı'nı DayBuyDay.com üzerinden üyelerine açacak olan şirket, Vakko Outlet ürünlerinin online olarak erişilmesine de imkan tanımış olacak.

Hepsiburada'nın e-ticaret tecrübesi ve bilgi birikimi ile yatırımcılarının gücü birleştiğinde ortaya nasıl bir sinerji çıkacağını önümüzdeki günlerde takip ediyor ve görüyor olacağız.

Açılış öncesinde DayBuyDay.com'dan davetiye alabilirsiniz

DayBuyDay.com şu anda ulaşılabilir durumda ve sitenin ana sayfasından davetiye kaydı yapmanız mümkün. Yarın gerçekleşecek açılış öncesinde davetiye talebinizi iletmeniz durumunda sitenin ilk üyelerinden olabilirsiniz.

Sektör gün geçtikçe alevlenecek, daha gelecekler var

Hergün biraz daha alevlenen e-ticaret pazarında şimdi Boyner Grubu'nun Hepsiburada'nın eski Genel Müdürü Kaan Dönmez ile açılış hazırlıklarında olduğu Morhipo'yu, Trendyol'un ilk yatırımcılarından İpekyol'un sahibi Yalçın Ayaydın'ın büyük tekstil gruplarıyla çalışmalarını sürdürdüğü özel alışveriş kulübünü ve Doğuş Grubu'nun eStore'un kurucusu İzi Adato ile üzerinde çalıştığı girişimi bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.