Orkun Tekin'nin Yeni Yatırımı ve Ortaklığı: Mini Çiçek

Orkun Tekin'nin Yeni Yatırımı ve Ortaklığı: Mini Çiçek

Reklamz ve Fizy'nin ortaklarından Orkun Tekin'in yeni bir girişime daha ortak olduğunu öğrendik. 2 Şubat 2011'de resmen kurulan bu yeni şirket konsept çiçek satışına odaklanmış olan Mini Çiçek. Bir web sitesi olmasına rağmen henüz online satışı olmayan şirketin ürünleri çeşitli satış noktalarında bulunabiliyor.

İnternet girişimlerinden tanıdığımız Orkun Tekin'in bu işi bir süre sonra online satışa da çekeceğini tahmin ediyorum ama henüz sadece klasik çiçekçilik olarak gözüken iş keyifli web sitesini ne zaman aktif yapıya çeker bilemiyorum.

ÇiçekSepeti.com'un başarısını hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde Bonny Food'un da aslında benzer bir hedef kitleye odaklanarak sahip olduğu başarılı satış grafiği sektörde kulaktan kulağa konuşuluyor.

Mini Çiçek eğer tahmin ettiğim gibi online satışa da odaklanırsa, bu pastadan bir pay alması mümkün olabilir. Sonuçta bu tür hediyelik olarak da düşünülebilen ürünlerin sektörde gördüğü büyük bir ilgi var. Kadınların e-ticarette yarattığı net ekonomik değer de göz önüne alındığında Mini Çiçek gibi konsept bir ürün aynen Bonny Food gibi ses getiren bir girişim olabilir.

Ben şahsen her ne kadar Orkun Tekin'i mizacı itibariyle çiçekler arasında görmeyi hayal edemesem de :), doğru bir ortaklığa girdiğini söyleyebilirim. Sonuçta e-ticaret'in henüz dokunulmamış çok değerli alanları var ve resme bütünüyle bakan girişimciler burada fırsatları görüp değerlendirebiliyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.