Online Video Platformu Brightcove, BrandaDigitals İle Türkiye Pazarında

Online Video Platformu Brightcove, BrandaDigitals İle Türkiye Pazarında

Branda Digitals - BrightcoveDünyanın önde gelen online video platformu Brightcove Türkiye pazarına giriyor. Brightcove'un Türkiye operasyonlarını yürütecek ajans ise BrandaDigitals olacak.

Video reklamcılık alanında ülkemizde henüz gelişmiş örnekler oluşturulmamışken bir dünya markasının Türkiye pazarına girmesi rekabetin üst seviyeden başlayacağını göstermiş oldu. Kısa süre önce Reklamz'nin Vidyoda ile girdiği online video reklamcılığında Brightcove'un derin bir tecrübesi bulunuyor. Şirket 1500 müşterisi ile 45 ülkede faaliyet gösteriyor bu tamamen bu alana odaklanmış durumda.

Video ReklamlarTürkiye operasyonlarını yürütecek BrandaDigitals'den aldığımız bilgiye göre Brightcove'un ürün ve hizmetlerinin tamamı Türkiye pazarına sunulacak. Büyük medya kuruluşlarından ajanslara, orta ve küçük ölçekli yayıncılara hizmet verecek geniş bir ürün yelpazesine sahip Brightcove'un Accel Partners gibi önemli yatırımcıları da bulunuyor.

Global bir deneyimi Türkiye'ye taşıyacak olan Brandadigitals, bu hizmetlerle beraber pazara video reklamcılığı üzerine eğitim ve danışmanlık vermeye de hazırlanıyor.

Sadece video odaklı çalışma stratejisini bu işe özel CDN(içerik dağıtım ağı) ile destekleyen markanın Brandadigitals ile piyasada önemli bir noktaya geleceğini tahmin etmek çok zor değil.

Video reklamcılığına yeni adım atan ve zengin medya reklamcılığına odaklı rakipler de artık daha hızlı adım atacaktır. Ama görüntülü reklam alanında reklamverenlere destek veren Google ve Youtube'u unutmamak gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.