"Alkışlarla Yaşıyorum" yeni yüzü ile yayına hazırlanıyor

alkislarlayasiyorum_logoMYK Medya'nın ilk satın alması olarak 26 Aralık 2008'de Serdar Kuzuloğlu tarafından duyurulan Alkışlarla Yaşıyorum isimli video sitesinin bugün içinde yenilenmiş yeni yüzüyle yayına girmesi bekleniyor. Kapalı beta testlerinde Webrazzi olarak inceleme fırsatı bulduğumuz sitenin ilk ekran görüntülerini bu sayede sizlerle paylaşıyorum.

Nostalji arayanlar için video, ses, şipşak, atari, yazıyorum, bağlantı gibi farklı kategoriler altında keyifli ve çoğunlukla eğlenceli içerikler sunan Alkışlarla Yaşıyorum, yeni versiyonunda çizgisini tamamen korumuş.

Site içindeki kullanıcı profillerinin biraz daha ön plana alındığını farketmiş olmamızın dışında, asıl değişim tasarımda gerçekleşmiş diyebilirim.

Sözü çok fazla uzatmadan Alkışlarla Yaşıyorum'un bugün içinde yayına gireceği belirtilen yeni versiyonunun ekran görüntülerini paylaşalım.

alkislarlayasiyorum3s

alkislarlayasiyorum1s

Bu arada Serdar Kuzuloğlu'nun Alkışlarla Yaşıyorum'un yeni versiyonunun çalışmalarında özellikle video oynatıcının kodlaması ile ilgili bazı problemleri olmuş. Daha önceden açılması planlanan site bu sebepten ötürü küçük ertelemelere maruz kalmış. Dün kendisiyle görüştüğümde bugün içinde yayına alacaklarını belirtmişti ki FriendFeed'deki mesajlarında da öyle olacağını tahmin edebiliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.