YouTube videoları birleşti Kutiman'ın albümü oldu

YouTube videoları birleşti Kutiman'ın albümü oldu

thruyou_logoKutiman ismini ilk defa duyduğunuzu varsayıyorum çünkü ben de bugün ilk defa duydum. Kutiman İsrailli bir müzisyen ve Thru You isimli projesi ile (hatta buna bir albüm de diyebiliriz) şu günlerde internet üzerinde ciddi ses getirmeye başladı. Kutiman'ı ve projesini bu kadar popüler ve ilgi çekici yapan şey ise, 7 parçalık albümdeki tüm müziklerin ve dolayısıyla videoların YouTube'de alınmış farklı videoların çeşitli bölümlerinden oluşturulmuş olması.

Gerçek adı Ophir Kutiel olan Kutiman 3 ay boyunca YouTube videolarının altını üstüne getirmiş ve sesleri, enstrümanları ve bilimum efektleri videoların içinden kesip biçip Thru You projesini hayata geçirmiş.

"Kutiman mixes YouTube" sloganıyla çıkan proje/albüm kapsamında farklı müzik türleri yaratılmış. Hazırlanan tüm müzikleri teker teker dinledim ve bunların kullanıcı videolarının parçalarından yapıldığını bilmesem kesinlikle inanmazdım diyebilirim.

Thru You web sitesinde müzikler videoları ile sunuluyor ve her videonun sahibinin de adı ayrıca "Credits" bölümünde belirtiliyor.

Son derece yaratıcı ve emek isteyen bir çalışma olmasının yanında yakında internet üzerinde çok daha fazla adının duyulacağını tahmin ediyorum Kutiman'ın.

İşte size bir örnek Kutiman çalışması, tüm müzikler için Thru You web sitesini inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.