iPhone kullanıcıları için haber takibi: CepRSS

iPhone kullanıcıları için haber takibi: CepRSS

iPhone'un Türkiye'ye yasal olarak girişi ile ilgili haberleri konuşurken Mustafa Tan ve Sezer Yeşiltaş ülkemizdeki iPhone kullanıcıları için CepRSS isimli bir servisi devreye almışlar.

CepRSS aslında çok komplike bir hizmet değil. Yahoo! Pipes ile verilerin filtrelendiği, web üzerinde çalışan ve iPhone'a göre optimize edilmiş, kullanıcıya iPhone uygulaması havası veren bir site.

CepRSS CepRSS

iPhone üzerinden çeşitli konularda haber ve blog yazılarına ulaşmak isteyen kullanıcılar için hazırlanan CepRSS gündem, teknoloji, spor, ekonomi, sinema, eğlence ve kültür kategorilerinde içerik sağlıyor.

Teknoloji kategorisi altındaki internet haberlerinde Webrazzi'den de veri çeken CepRSS'i son derece basit ve kullanışlı bulduğumu söylemek isterim.

CepRSS sadece bireysel bir çalışma olarak kalır mı, yoksa ilerleyen dönemlerde kendisini geliştirip bu alanda bir fırsat yaratıp farklı özellikleri bünyesine katar mı bilemiyorum. Ancak bu tür küçük projeleri çok beğendiğim için ilgilenenler için incelenmesini öneririm.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.