Basvurum.com ile hızlı ve kolay gönderim

Basvurum.com ile hızlı ve kolay gönderim

Basvurum.com yurt dışında eğitim almak için başvuruda bulunan öğrenci ve profesyonellerin başvuru yaptıkları kuruma iletmeleri gereken transcript, referans mektubu gibi birçok başvuru evraklarını hızlı ve ekonomik olarak gönderebilmeleri için kurulmuş bir web girişimidir.

Servis internet, yazılım ve donanım alanlarında çözümler geliştiren Kreatif Bilişim Teknolojileri A.Ş.'nin ürünüdür.

Aslında 3 senedir aktif olan servis yaklaşık 1 ay önce AJAX ve .NET ile yenilenmiş ve ikinci versiyonuna yükseltilmiş.

Kendilerinden aldığım bilgiye göre basvurum.com FedEx'in "Ship Manager Direct" sertifikasına sahip ve FedEx servise lojistik çözüm ortağı olarak hizmet vermekteymiş.

FedEx ile basvurum.com arasındaki tüm veri alışverişi ise XML tabanında sağlanıyormuş.

Üyeliği ve kullanımı çok kolay olan servisin Flash ile desteklenmiş tasarımını çok beğendiğimi de özellikle belirtmek istiyorum. Basvurum.com'un gönderim için izlediği süreçlere ve hizmet özelliklerine baktığımızda aşağıdaki gibi bir liste karşımıza çıkıyor.

  • FedEx kuryesini gönderim talebiniz üzerine kapınıza geliyor.
  • Kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme yapıyorsunuz.
  • Birden çok gönderi için öğrencilere uygulanan "Kademeli İndirim Sistemi"'nden faydalanabiliyorsunuz.
  • Kapıda gönderi formu doldurmayı gerektirmeyen ve hatasız gönderim sağlayan barkodlu elektronik-gönderi formu oluşturma özelliği bulunuyor.(Yazıcınız bulunmuyorsa kapıda gönderi formu seçeneği de mevcut.)
  • Basvurum.com'un gönderi siparişlerinizi en hızlı şekilde gerçekleştirebilmeniz için alıcı ve göndereni kapsayan limitsiz adres defteri uygulaması.
  • Takip numarası gerektirmeyen Türkçe "Akıllı Takip" sistemi.
  • Yola çıkan gönderiler için göndericiyi e-posta ile bilgilendirme.
  • Teslim edilen gönderiler için göndericiyi ücretsiz SMS ve/veya e-posta ile bilgilendirme.
  • İmzalı teslimat kanıtı.
  • Bireysel gönderi başına ve sisteme davet edilen arkadaşların gönderileri başına kazanılan puanlar ile ücretsiz gönderi hakkı kazanma.

Basvurum.com'un yukarıda listelediğim süreç ve özellikleri arasında benim en çok dikkatimi çeken nokta sisteme davet edilen arkadaşlarınızın gönderilerinden kazanılan puanlar oldu.

Basvurum.com

Böylesine bir servisi, günümüz trendleri ile buluşturup güçlü bir girişim haline getirmiş olması basvurum.com'u başarıya ulaşması için kendilerine avantaj sağlayacaktır.

Özellikle ülkemizde ihtiyaç olduğunu düşündüğüm bu tarz niş (niche) web girişimlerinin başarılı modellemeler ile internette yer alıyor olmaları umarım hala bu alanda yerini almamış olan firmalara da yol gösterici olur.

İş modeli ve hedef kitlesi son derece net tanımlanmış olan basvurum.com'un kendi alanında başarılı olacağına inanıyor ve böylesine bir servise ihtiyaç duyabilecek arkadaşlara da denemeleri için mutlaka öneriyorum.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.