Samsung, dayanıklı Galaxy S7 Active ile ekonomik Galaxy J3 Pro'yu duyurdu

Samsung, dayanıklı Galaxy S7 Active ile ekonomik Galaxy J3 Pro'yu duyurdu

En çok telefon modeli üreten şirket konumundaki Samsung, farklı segmentlerde konumlandırılan iki yeni ürününü daha duyurdu. Birkaç aydır gündemde olan ve özelliklerinin bir kısmı sızdırılan dayanıklı Samsung Galaxy S7 Active ile giriş-orta segmentte konumlandırdığı Samsung Galaxy J3 Pro'yu duyurdu. Şirketin satış performansı konusunda bu iki modelden beklentisi büyük.

Galaxy S7 Active

S7'nin asker versiyonu

Teknik özellikler itibarıyla Galaxy S7'yi esas alan S7 Active, IP68 sertifikasıyla suya ve toza dayanıklı olmasının yanı sıra, MIL-STD-810G askeri sertifikasıyla sert dış darbelere karşı da korumalı. 5,1 inç Quad HD Super AMOLED ekran, 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB genişletilebilir depolama, 12 megapiksel F/1.7 diyafram arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 4000 mAh batarya ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi şeklinde özellikleri kabaca sıralanabilir. Bu sağlam gövdesini 185 gram ağırlık ve 9,9 mm kalınlıkla birleştiren Galaxy S7 Active, kablosuz şarj desteğine de sahip.

Galaxy J3 Pro3

Yeni fiyat/performans telefonu

Her ne kadar markaların daha çok amiral gemisi modellerini konuşuyor olsak da, satış kanallarında kanlı rekabet orta ve giriş segmentte yaşanıyor. Samsung, özellikle orta seviye telefonlar konusunda oldukça iştahlı bir üretici. Şirketin mevcut Galaxy J3’ü geliştirerek, orta segmente bir adım daha yaklaştırdığı Galaxy J3 Pro, metal görünümlü plastik kasa ile geliyor. 5 inçlik HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Snapdragon 410 işlemci, 2 GB RAM, microSD ile artırılabilir 16 GB dahili hafıza, 5 megapiksel ön ve 8 megapiksel flaşlı arka kamera, çıkarılabilir 2600 mAh pil, Android 5.1 Lollipop işletim sistemi temel özelliklerini oluşturuyor. Altın ve gri renk seçenekleriyle gelecek olan telefonun fiyatı 150 dolar seviyesinde olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.