Tazedirekt'i halka arz etmek isteyen Aslanoba yeni bir su işine girecek! [E-Ticaret'15]

Tazedirekt'i halka arz etmek isteyen Aslanoba yeni bir su işine girecek! [E-Ticaret'15]

Hasan Aslanoba Capital Arda Kutsal Webrazzi Eticaret 15Türkiye'de en aktif internet yatırımcısı konumundaki Aslanoba Capital'in kurucusu Hasan Aslanoba da Webrazzi E-ticaret15'te sahneye çıktı. Aslanoba Capital'in e-ticaret yatırımlarının yanında Hasan Aslanoba'nın kendi girişimlerinden olan Tazedirekt.com hakkında yeni bilgiler aldık.

Sizlere daha önce tanıttığımız oldukça bir e-ticaret girişimi olan Tazedirekt, özellikle kendi ürettiği taze gıda ürünlerinin satışına odaklanıyor. Arda Kutsal'ın sorularını yanıtlayan Hasan Aslanoba, bu işi gerçekleştirmenin hayallerinden biri olduğunu söyledi ve B2C pazarda başarıyı yakalamak istediklerini söyledi.

Tazedirekt'i halka arz etmek istiyorum

Hasan Aslanoba taze gıda işinin henüz girilmemiş ve en önemli pazarlardan biri olduğunun ve zoru başarmak istediklerini söyledi. Aslanoba, TazeDirekt'i büyütüp satmak istemediklerini, 5 yıl gibi bir sürede halka arzetmek ve sevilen bir marka haline getirmek istediklerini de ekledi.

İstanbul'un Anadolu Yakası'ndan sonra Avrupa Yakası'na da sipariş göndermeye başlayan Tazedirekt'in trafiğinin yüzde 60'ının, siparişlerinin de yüzde 20'sinin mobilden geldiğini öğrendik. Aslanoba, eve teslim yapma konusunda paralelde yeni fikirler düşündüklerini de dile getirdi.

Hasan Aslanoba, Arda Kutsal'ın 'yeni e-ticaret yatırımı yapmayı düşünüyor musunuz' sorusuna ise genel olarak olumsuz bir yanıt verdi ve ancak etkileyici bir şeylerin ilgisini çekebileceğini söyledi.

Türkiye'de takip eden yatırımlar, yurt dışında yeni yatırımlar devam edecek

Aslanoba Capital şimdiye kadar 19'u yurtdışında olmak üzere toplam 60 yatırım yapmış ve bundan sonra daha çok yurtdışı yatırımlarının devam etmesi bekleniyor. Türkiye'de ise takip eden yatırımların devamı gelecek.

Aslanoba yeni bir su işine adım atıyor!

Erikli Su'yu büyük bir marka haline getirerek satışını yapan Hasan Aslanoba, yemek ve suyun evlere ulaştırılan iki yegane şey olduğunu söyledi ve yeni bir 'su işine' imza atacağını da ilk kez Webrazzi Eticaret 15'te açıkladı.

Yeni projesi hakkında fazla detay vermeyen Aslanoba, damacana su dağıtma işinin oldukça verimsiz bir şekilde gerçekleştirildiğini söyleyerek küçük bir ipucu verdi. Hasan Aslonba , konuşmasında eve sipariş teslimatına dönük katılımlı bir model uygulayabileceklerini söylemişti ki bu da yeni su işinin bir parçası olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.