Threads'e, çoklu gönderi taslakları ve analiz aracı özellikleri ekleniyor

Uygulama, analiz aracını ve birden fazla taslak kaydetme özelliklerini yayına alıyor. İçerikleri zamanlama özelliği ise yolda.
Threads'e, çoklu gönderi taslakları ve analiz aracı özellikleri ekleniyor

Rekabet Kurumu kararıyla Türkiye'de kullanıma kapatılan Threads, küresel olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Uygulama, içerik üreticilerinin performans ölçümü gerçekleştirebilmesi için analiz aracını yayına alıyor. Bu araç sayesinde kullanıcılar görüntüleme sayıları, yanıtlar, yeniden paylaşımlar ve alıntıların yanı sıra zaman içindeki takipçi sayısı ile yaş, konum ve cinsiyet gibi takipçi demografik özelliklerini görebilecek.

Bununla birlikte Threads'in web sürümü, kullanıcılara birden fazla gönderi taslağı yazma ve kaydetme desteği sunuyor. Yeni Taslaklar bölümüne 100 adede kadar fikir kaydedilebiliyor. Aslında şirket ilk olarak Şubat ayında taslaklara kaydetme özelliğini kullanıma sunmuştu. Bu güncelleme daha fazla taslak kaydetmenizi sağlıyor.

Taslakların yanı sıra Threads'e içerikleri zamanlama özelliği gelmesi de planlanıyor. Böylece oluşturduğunuz içerikleri belirlediğiniz tarih ve saatte yayınlanmak üzere programlayabileceksiniz. Kullanıcılar, günde birden fazla gönderiyi günler önceden planlayabilecek.

Bu özellikler şu an için yalnızca web sürümünde mevcut. Threads gelecekte söz konusu özellikleri uygulamanın mobil sürümlerine getirmeyi planlıyor. Analiz ve çoklu taslaklar kullanıcıların ilgisine sunulurken, gönderileri zamanlama özelliğinin de yakında kullanıcılarla buluşması hedefleniyor. 

Geçtiğimiz aylarda 175 milyondan fazla aylık aktif kullanıcıya ulaştığını açıklayan Threads, X karşısında konumunu güçlendirmek için elinden geleni yapıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.