Threads'e taslaklara kaydetme ve fotoğraf çekme özellikleri geldi

Threads, kullanıcıların taslak kaydetme ve fotoğraf çekme yeteneği ile X'e karşı rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.
Threads'e taslaklara kaydetme ve fotoğraf çekme özellikleri geldi

Geçtiğimiz günlerde Threads'in gönderi kaydetme özelliğinin resmi olarak kullanıma sunduğunu sizlere aktarmıştık. Şimdi ise platform, tüm kullanıcıların uygulama içinde taslak kaydetme ve fotoğraf çekme yeteneğine sahip olmalarını sağlayacak yeni özelliklerle gündeme geldi.

Instagram CEO'su Adam Mosseri, bu yeni özelliklerin kullanıcıların fikirlerini anında paylaşmayı daha kolay hale getirmek için tasarlandığını vurguladı.

Bu özelliklerle Threads, X'e karşı rekabet gücünü artırmayı hedefliyor. Threads, yeni özelliği ile birlikte kullanıcılarının ileride paylaşmak istedikleri gönderileri yazmaya başlamalarını ve bunları bir taslak olarak kaydetmelerini sağlayacak. Ayrıca, uygulamaya fotoğraf çekme yeteneği de ekleniyor.

Fotoğraf çekme işlemi için kullanıcıların kamera simgesine tıklamaları yeterli olacak. Ardından, çektikleri fotoğrafı hızlıca paylaşabilecek veya yeniden fotoğraf çekebilecekler. Bu kısayol, fotoğraf paylaşımını kolaylaştırıyor ve kullanıcıların ayrı bir kamera uygulaması kullanmadan doğrudan Threads içinde fotoğraf çekmelerine olanak tanıyor.

Threads, Temmuz 2023'te piyasaya sürülmesinden bu yana X'e karşı rekabet edebilmek için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Son zamanlarda, yer işaretleme özelliği, trend konular ve Facebook'tan Threads'e çapraz gönderim ekleme özelliği gibi pek çok yeni özellik sunuldu. Threads için sunulacak olan yeni özellikleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.