Midas'ın uygulamasına kripto alım-satım seçeneği eklendi: Midas Kripto

Midas tarafından aktarılan bilgilere göre yatırım platformuna kripto seçeneği eklendi. Şu an için beta olarak kısıtlı sayıda kullanıcıya sunulan Midas Kripto ile birlikte kullanıcılar, kripto para alıp satabilecek.
Midas'ın uygulamasına kripto alım-satım seçeneği eklendi: Midas Kripto

Yerli yatırım uygulaması Midas'ın 45 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Amerikan borsaları, Borsa İstanbul ve TEFAS fonlarında yatırımlar yapmanızı sağlayan Midas, yeni bir yatırım aracını kullanıcılarına sunduğunu duyurdu.

Midas tarafından aktarılan bilgilere göre, yatırım platformuna kripto seçeneği de eklendi. Şu an için beta olarak kısıtlı sayıda kullanıcıya sunulan Midas Kripto ile birlikte kullanıcılar, kripto para alıp satabilecek. Midas uygulaması içine yeni bir sekme olarak eklenen Midas Kripto'yu kullanmak için öncelikle bir kripto hesabı oluşturmanız gerekiyor. 

Hesabınızı açtıktan sonra ise kolayca kripto para alıp satabilirsiniz. Midas Kripto'ya baktığımızda şu an için 24 farklı kripto para seçeneğinin yer aldığını görüyoruz. Bu kripto paralar içinde ise Bitcoin, Ethereum, Tether, Solana, Ripple, Dogecoin ve Cardano gibi oldukça popüler kripto paralar yer alıyor.

Uygulama içinde çok yakında daha fazla kripto varlık seçeneğinin platforma ekleneceği de belirtilmiş durumda. Midas'ın uzun süredir kripto varlıklar üzerinde çalıştığını da belirtelim. Hatırlatmak gerekirse Midas, 2022 yılının Nisan ayında 11 milyon dolar yatırım almıştı. O dönemde alınan yatırımın kripto para ürünlerini kullanıma sunulması ve kullanıcı tabanını büyütmesi için kullanılacağı duyurulmuştu

Midas, bu hamlesi ile birlikte hem borsa hem de kripto odaklı yatırımlarınızı tek bir uygulama üzerinden yönetmenizi hedefliyor. Midas Kripto'nun tüm Midas kullanıcılarına ne zaman sunulacağı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Dilerseniz Midas uygulamasını güncelleyerek Midas Kripto'nun sizin için açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.