Yeni nesil yatırım uygulaması Midas, 11 milyon dolar yatırım aldı

Midas tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 11 milyon dolar yatırım aldı. Midas'ın 11 milyon dolarlık yatırım turu Spark Capital ve Earlybird Digital East Fund'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti.
Yeni nesil yatırım uygulaması Midas, 11 milyon dolar yatırım aldı

Yeni nesil yatırım uygulaması olarak hayatımıza giren Midas'ın Denizbank’tan 1 milyon dolar tohum yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere aktarmıştık. Aldığı tohum yatırımın üzerinden henüz 8 ay geçen Midas, yeni bir yatırım daha aldığını duyurdu.

Midas tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 11 milyon dolar yatırım aldı. Midas'ın 11 milyon dolarlık yatırım turu Spark Capital ve Earlybird Digital East Fund'ın ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti. Yatırım turuna, Spark Capital ve Earlybird Digital East Fund'ın haricinde ise Nigel Morris ve Revo Capital da katıldı.

Midas ekibi

Midas tarafından aktarılan bilgilere göre 11 milyon dolarlık yatırım tohum yatırım olarak gerçekleşti. Alınan 11 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Midas'ın bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 12 milyon dolara ulaşmış oldu. 

2020 yılını Ocak ayında Egem Eraslan ve Umut Bozkurt tarafından kurulan Midas, Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımı yapmanızı sağlayan bir platform olarak hizmet veriyor. Midas'ın günlük işlem hacminin 1 milyon doları geçtiğini Eylül ayında sizlere aktarmıştık.

Midas tarafından aktarılan yeni bilgilere göre 2021 yılının Nisan ayında hizmet vermeye başlayan Midas platformunda bugüne kadar 100 milyon doların üzerinde işlem gerçekleşti. Midas'ın paylaştığı bilgilere göre alınan 11 milyon dolarlık yeni yatırım, girişimin kripto para ürünlerini kullanıma sunması ve kullanıcı tabanını büyütmesi için kullanılacak.

Midas'ı insanların parayla ilişkisini daha iyiye doğru değiştirmek için kurduklarını belirten Midas kurucu ortağı ve CEO'su Egem Eraslan, bu yatırımı TL bazlı enstrümanlar ve kripto para ürünlerini geliştirmek, aynı zamanda diğer finans uygulamalarına yatırım altyapısı sağlamak için kullanmayı planladıklarını da belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.