DeepL'den işletmelere özel çeviri ve yazma aracı: Language AI

Yapay zeka destekli çeviri aracı DeepL, işletmeler için özel olarak tasarlanmış yeni bir yapay zeka platformu olan Language AI'ı piyasaya sürdü.
DeepL'den işletmelere özel çeviri ve yazma aracı: Language AI

Yapay zeka destekli çeviri aracı DeepL'ın şirketlere yönelik geliştirdiği en son ürünü olan DeepL Write Pro'yu tanıttığını sizlere aktarmıştık. Yapay zeka destekli çeviri aracı DeepL, son zamanlarda işletmelere yönelik geliştirdiği ürünlerle adından sıkça söz ettiriyor.

Şirket bu alandaki atılımlarını sürdürerek büyük şirketlere özel olarak tasarlanmış yeni bir language AI platformu olan Language AI'ı piyasaya sürdü. Bu çözüm, yapay zekayı şirket genelinde yaymak isteyen işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak geliştirildi.

DeepL'in şirketlere özel olarak geliştirdiği çözüm, şu anda Amerika, Avrupa, Orta Doğu, APAC ve Afrika'da kullanılabilir. 25 Haziran'da başlayacak ve Forrester ile PwC'den liderlerin katılacağı AI in Practice adlı web semineri serisinde yeni kurumsal çözüm sergilenecek.

Yapay zeka aracı, şirketlerin çeviri ve yazma süreçlerini optimize etmelerine ve iletişimlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için geliştirildi. Language AI, daha doğru ve akıcı çeviriler sağlayarak küresel iş birliğini ve iletişimi kolaylaştırıyor. 

Aynı zamanda hassas bilgilerin korunmasına yönelik kurumsal güvenlik özellikleri sunarak riski azaltıyor. Ayrıca şirketlere özel hassas içeriklerin korunmasına yönelik kritik öneme sahip güvenlik özellikleri sunuyor. 

Bilindiği gibi DeepL, 100 binden fazla işletme, resmi kurum ve diğer kuruluş tarafından kullanılıyor. 63 dilde çeviri ve yazma imkanı sunan platform, milyonlarca kullanıcıya sahip. Şirket; Benchmark, IVP ve Index Ventures gibi dünyaca ünlü yatırımcılar tarafından destekleniyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.