Bridgepoint, LumApps'in çoğunluk hissesini 650 milyon dolar değerlemeyle satın alıyor

2020 yılında Paris'te kurulan LumApps, 5 milyonun üzerinde çalışanın kullandığı bulut tabanlı sosyal intranet platformu sahip.
Bridgepoint, LumApps'in çoğunluk hissesini 650 milyon dolar değerlemeyle satın alıyor

Kurumsal içerik ve iletişim platformları alanında faaliyet gösteren LumApps, Goldman Sachs'tan 70 milyon dolar yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. Şirket, uzun bir aradan sonra yeniden dikkatleri üzerine çekti.

Bridgepoint, LumApps'in çoğunluk hissesini satın alıyor. Temmuz ayında tamamlanması planlanan bu satın alma işlemi, 650 milyon dolar değerleme ile gerçekleşecek.

2020 yılında Paris'te kurulan LumApps, 5 milyonun üzerinde çalışanın kullandığı bulut tabanlı sosyal intranet platformu sahip. İntranet, bir organizasyonun veya kurumun içindeki bilgi paylaşımını ve iletişimini sağlayan özel bir ağ veya web tabanlı bir platformu olarak tanımlanıyor.

Şirketin sunduğu platform, organizasyonların çalışanlar arasında bilgi paylaşımını ve iletişimini kolaylaştırmak için tasarlandı. LumApps'ın intranet platformu, kişiselleştirilmiş haber akışları, şirket duyuruları, dosya paylaşımı, departman özel merkezler ve diğer işbirliği araçları gibi bir dizi özellik sunuyor. Şirketin hedefi, şirket içi iletişimi güçlendirmek ve çalışanların verimliliğini artırmak için yenilikçi çözümler sunmak.

Şirketin şu ana kadar toplamda 100 milyon doların üzerinde yatırım aldığını hatırlatalım. Ayrıca bu anlaşmanın bir parçası olarak Goldman Sachs, Eurazeo Growth, Bpifrance ve IRIS gibi yatırımcılar da hisselerini Bridgepoint'e satacak.

LumApps'in CEO'su Sébastien Ricard, Bridgepoint ile yapılan bu stratejik ortaklığı, başarılı büyüme sürecinin bir sonraki adımı olarak tanımlayarak anlaşmanın önemine dikkat çekti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.