iPhone 16 ailesi, iki yeni renge sahip olacak

Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 16 ailesinin renklerine ilişkin beklentilerini özetledi; iki yeni rengin mevcut tonlardan ikisinin yerini alacağını açıkladı.
iPhone 16 ailesi, iki yeni renge sahip olacak

Apple'ın yeni iPhone ailesini tanıtmasına sadece birkaç ay kaldı. Her sene olduğu gibi bu sene de Apple'ın yeni cihazlarıyla ilgili merak edilenler erkenden sızdırılmaya başlandı. Bu kapsamda iPhone 16 ailesinin ekran boyutlarına, cihazın sahip olacağı bazı özelliklere dair bilgilere eriştik. Şimdi ise Apple'ın merakla beklenen iPhone cihazlarının iki yeni renge sahip olacağı iddia edildi.

Apple analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 16 serisinin renk seçeneklerine ilişkin beklentilerini özetledi ve iki yeni rengin mevcut tonlardan ikisinin yerini alacağını açıkladı.

Kuo, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in siyah, beyaz ya da gümüş, gri ya da "Doğal Titanyum" ve gül renklerinde satışa sunulacağına inanıyor. Bu da iPhone 15 Pro'nun Mavi Titanyum seçeneğinin sonlandırılacağı ve yerine yeni bir gül renginin geleceği anlamına geliyor.

Öte yandan, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus görünüşe göre siyah, yeşil, pembe, mavi ve beyaz renklerde sunulacak. iPhone 15 ve iPhone 15 Plus siyah, yeşil, pembe, mavi ve sarı renklerde mevcut. Yani renklerin aynı kalmasıyla birlikte beyazın sarının yerini alabileceğini söylemek mümkün.

Kuo, Apple'ın iPhone 12'nin "Beyaz" rengini iPhone 13'ün "Yıldız Işığı" olarak değiştirmesinde olduğu gibi mevcut renklerden bazılarını yeniden adlandırabileceğini belirtti. Aynı şekilde, renk adlarının değiştirilmediği durumlarda, gerçek ton ve görünüm yine de farklı görünebilir.

iPhone 16 serisinin eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.