Apple, yeni iPad modellerini 7 Mayıs'ta tanıtacak

Apple'ın yeni iPad modelleri, 7 Mayıs tarihinde düzenlenecek özel bir etkinlik ile birlikte tanıtılacak.
Apple, yeni iPad modellerini 7 Mayıs'ta tanıtacak

Apple'ın geliştirici odaklı etkinliği olan WWDC'nin bu yıl 10 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini Mart ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise sürpriz bir etkinlik haberi ile karşımıza çıkan Apple, 7 Mayıs tarihinde özel bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

Apple tarafından paylaşılan bilgilere göre 7 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan etkinliğin ismi ise "Let Loose" olacak. Davet içinde yer alan görsele baktığımızda ise özel etkinliğin ana temasının iPad ve iPad aksesuarları olduğunu görüyoruz.

Hatırlatmak gerekirse yeni iPad modelleri Mart ayının sonunda tanıtılabileceğini de geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Apple, Mart ayının sonunda olmasa da özel etkinliği ile birlikte Mayıs ayının ilk haftasında yeni iPad modellerini tanıtacak.

Henüz karşımıza hangi iPad modellerinin çıkacağı belli olmasa da, iPad Pro ve iPad Air modelleri bir adım öne çıkıyor. Yeni iPad Pro modellerinin M3, yeni iPad Air modellerinin ise M2 çipleri ile birlikte kullanıma sunulmaları bekleniyor. Yeni iPad modellerinin tasarım anlamında bir değişiklik yaşayıp yaşamayacağını ise 7 Mayıs tarihinde göreceğiz. Apple'ın iPad'ler ile birlikte yeni Magic Keyboard ve Apple Pencil modellerini de tanıtması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.