WWDC 2024, 10 Haziran tarihinde gerçekleşecek

Apple tarafından aktarılan bilgilere göre WWDC 2024, 10 - 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
WWDC 2024, 10 Haziran tarihinde gerçekleşecek

Apple'ın en önemli WWDC 2024 duyurusunun yapay zeka odaklı bir App Store olabileceğini gün içinde sizlerle paylaşmıştık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Haziran ayında gerçekleşmesi beklenen WWDC'nin tarihi belli oldu. Apple tarafından aktarılan bilgilere göre WWDC 2024, 10 - 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.

Odağına geliştiricileri alan bir etkinlik olan WWDC 2024 çerçevesinde Apple'ın işletim sistemlerinin yeni versiyonlarını göreceğiz. Bu yılın sürprizinin ise yapay zeka teknolojileri olması bekleniyor. Yapay zeka teknolojileri her geçen gün daha popüler bir hale gelse de teknoloji dünyasının en önemli markaları arasında yer alan Apple, henüz yapay zeka odağında önemli bir yenilik tanıtmadı.

Uzun zamandır ise Apple'ın yapay zeka teknolojileri üzerinde çalıştığı konuşuluyor. Apple tarafından sunulması beklenen yapay zeka odaklı teknolojilerin WWDC 2024'te tanıtılabileceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Yapay zeka teknolojilerinin yanı sıra iOS, watchOS, iPadOS ve macOS gibi Apple işletim sistemlerinin yeni versiyonları da etkinlik kapsamında karşımıza çıkacak. 

WWDC yazılım odağında bir konferans olsa da, geçtiğimiz yıllarda WWDC içinde çeşitli donanım ürünlerinin tanıtıldığına da şahit olduk. WWDC 2024'te donanım ürünü tanıtılıp tanıtılmayacağını ise zaman gösterecek. 

Her zaman olduğu gibi, Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla 10 Haziran 2024 tarihinde WWDC etkinliğini sizlere canlı bloglama ile aktaracağız. 10 Haziran'da görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.