Garanti BBVA Partners Tech Girişim Hızlandırma Programı’na kabul edilen 5 girişim

Garanti BBVA, teknoloji girişimlerini desteklemek için Garanti BBVA Partners Tech Programı'nı başlatıyor. Program, büyüme potansiyeli olan girişimlere çeşitli destekler sunuyor.
Garanti BBVA Partners Tech Girişim Hızlandırma Programı’na kabul edilen 5 girişim

Garanti BBVA, teknoloji odaklı girişimleri desteklemek amacıyla Garanti BBVA Partners Tech Programı'nı başlatıyor. Bu program, aktif olarak iş yapan ve büyüme potansiyeli gösteren teknoloji girişimlerine yönelik bir hızlandırma programı olarak öne çıkıyor. Bu yıl 8'inci kez düzenlenen programa seçilen girişimlere 6 ay boyunca çeşitli destekler sunulacak. 

Girişimler; ofis alanı, ihtiyaca özel mentorluk, Garanti BBVA, Garanti BBVA Teknoloji ve iştirakleri ile iş birliği fırsatları, reklam/PR destekleri, eğitim ve seminerler ve avantajlı bankacılık ürün ve hizmetlerinden faydalanabilecek. 

Garanti BBVA Partners Tech Programı'na seçilen girişimler şöyle sıralanıyor;

Usersdot: Şevin Ballıktaş ve Gökalp Caymaz tarafından kurulan Usersdot, e-ticaret siteleri için alışveriş yapan kullanıcıların datalarını toplayıp analiz edip veri odaklı aksiyonlar alarak kârlılıklarını artırmalarını sağlayan SaaS platformu olarak faaliyet gösteriyor. Usersdot’un yapay zekâ tabanlı Datadot platformu, kullanıcılarına saatlik büyük veri analizi sağlayarak gerçek zamanlı içgörüler, rakip analizleri ve anlık bildirimler sunuyor.

Ingosa: Gökçe Duman ve Dürin Artuk tarafından faaliyete geçen Ingosa, yapay zekâ tabanlı chatbotlarla küçük ve orta ölçekli işletmelerin kullanıcılardan gelen taleplere hızlı şekilde dönüş yapmalarını sağlıyor. Şirket, dijital satış alışkanlıklarını, websitesi, sosyal medya asistanları ve diyalog bazlı görüntülü reklamlarıyla yeniden şekillendiren ve müşteri yolculuğunu iyileştirerek dönüşümü artırmaya odaklanıyor. Markaların satış öncesi ve sonrası müşteriye ulaşma deneyimlerini iyileştiren kişiselleştirilmiş chatbot yazılımı olarak hizmet sunuyor.

Evreka: Atık yönetimi sektöründe yazılım ve donanım yeniliklerini kullanarak entegre bir platform geliştiren ve dijital atık yönetimi ürünleri sunan Evreka, atık yönetiminde daha sürdürülebilir ve dijital bir süreç yönetimi hizmeti veriyor. Umutcan Duman, Mert Barutçu ve Mehmet Pancaroğlu tarafından kurulan Evreka, genel verimlilik vaat eden çözümlerle, maliyet azaltma, operasyonel mükemmellik, varlıklar üzerinde kontrol ve yeni yönetim becerileri arayan atık yönetimi firmaları ve yerel yönetimlerle çalışıyor.

Enqura: Metin Karabiber tarafından faaliyete geçen Enqura, müşteri ihtiyaçlarına odaklanıyor. Yapay zekâ tabanlı yeni nesil uzaktan kimlik tespiti platformu; uzaktan kimlik tespiti, açık bankacılık, dijital cüzdan, çok faktörlü kimlik doğrulama gibi ürünler geliştiriyor. Enqura, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından seçilen 15 Turcorn adayından bir tanesi olarak seçildi.

Navlungo: İsa Korkmaz, Ceren Tuna, Alp Çiçekdağı, Mutlu Boz ve Emrah Arslan tarafından kurulan Navlungo, ihracat, ithalat yapanlara ve yurt dışındaki pazar yerlerinde ürün satanlara gümrükleme, lojistik ihtiyaçlar üzerine teklifi bulma, satın alma ve yönetme hizmeti sunan bir platform. Dünya genelinde 130’dan fazla lojistik firmasından teklif alma ve karşılaştırma hizmetiyle birlikte halihazırda anlaşmalı olduğu kargo firmalarıyla e-ticaret yapanlara kapıdan kapıya 360 derece hizmet veriyor

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.