Veri koruma platformu Skyflow, 30 milyon dolar yatırım aldı

Veri koruma platformu Skyflow'un 30 milyon dolarlık yatırım turuna Khosla Ventures liderlik etti.
Veri koruma platformu Skyflow, 30 milyon dolar yatırım aldı

Veri koruma platformu Skyflow, 30 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 30 milyon dolarlık yatırım turuna Khosla Ventures liderlik etti. ABD merkezli Skylow'un yatırım turunda Mouro Capital, Foundation Capital ve Canvas Ventures yer aldı. Şirket yeni gelen yatırımı ürün geliştirmek, pazarlama faaliyetlerini ve müşteri hizmetlerini genişletmek için kullanacağını açıkladı. 

2019 yılında Anshu Sharma ve Roshmik Saha kurulan veri koruma platformu Skyflow, büyük dil modelleri gibi yeni teknolojilerle birlikte artan hassas veri koruma ihtiyacına yanıt olarak geliştirildi. Skyflow'un amacı, şirketlere güvenilir bir şekilde veri koruma sağlayarak veri gizliliği yasalarına uyum sağlamalarına ve müşterilerinin güvenini kazanmalarına yardımcı olmak.

Bu platform, şirketlerin müşteri verilerini güvenli bir şekilde depolamasını, korumasını ve yönetmesini sağlıyor. Özellikle, bu platform hassas verilerin yapay zeka modellerine girmeden önce korunmasını sağlıyor. Skyflow, verileri güvende tutarken aynı zamanda işletmelere veri kullanımı için esneklik sağlıyor. Bu sayede, şirketler verilerini analiz etmek, pazarlama yapmak ve müşteri desteği sağlamak gibi iş operasyonlarını yürütebiliyor. 

Skyflow, küresel şirketlerin farklı ülkelerdeki veri koruma yasalarına uyum sağlamasını kolaylaştırıyor. Çin gibi ülkelerin sıkı veri gizliliği düzenlemelerine uyum sağlama konusunda yardımcı oluyor. Şirket; GoodRx, Lenovo, Hippocratic AI gibi şirketlerle çalışıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.