Ödevlere ve derslere yardımcı olan yapay zeka uygulaması: AnswersAi

Fotoğrafını çektiğiniz soruları yanıtlayan AnswersAi sayesinde yapay zeka ile sohbet edebiliyor ve PDF dokümanlarla konuşabiliyorsunuz.
Ödevlere ve derslere yardımcı olan yapay zeka uygulaması: AnswersAi

Yapay zeka uygulaması AnswersAi, ödevlere ve derslere yardımcı oluyor. Fotoğrafını çektiğiniz soruları yanıtlayan AnswersAi sayesinde yapay zeka ile sohbet edebiliyor ve PDF dokümanlarla konuşabiliyorsunuz. Ayrıca AnswersAi ile denemeler (essay) yazmanız da mümkün. 

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra destek almak istediğiniz konuyu seçerek ilerleyebiliyorsunuz. Eğer AnswersAi'ın sorulara yanıt vermesini istiyorsanız, kameraya ve fotoğraf kütüphanesine erişim vermeniz şart. Ardından yanıtlanmasını istediğiniz sorunun fotoğrafını çekerek uygulamaya yüklüyorsunuz. Uygulama sorunun yanıtıyla beraber yanıtın açıklamasına da yer veriyor. Aynı zamanda bu yanıtın oluşturmasında temel alınan kaynaklar da belirtiliyor. Uygulama üzerinden geçmiş sorularınıza erişebildiğinizi de belirtelim. 

Platforma doküman yükleyerek, doküman hakkında yapay zeka sohbet botuyla sohbet edebildiğinizi de belirtmekte fayda var. Dokümanın özetinin çıkarılmasını isteyebilir ya da doküman hakkında aklınıza takılanları sorabilirsiniz. 

AnswersAi'ın sunduğu özelliklerden biri de deneme yazma üzerine. Standart ve Mutlu olmak üzere 2 farklı tonda deneme yazmanızı sağlanıyor. Denemelerin uzunluğunu belirleyebilir ve örnek olarak bir .pdf dokümanı yükleyebilirsiniz. Son olarak AnswersAi'ınsohbet botuna dilediğiniz soruları yöneltebileceğinizi de ekleyelim.

AnswersAi'ın ücretsiz sürümünde kullanıcıya 5 token tanımlanıyor. Ürünün Premium sürümü ise aylık 499.99 dolardan kullanıcılara sunuluyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.