LinkedIn, TikTok benzeri kısa video özelliğini test ediyor

LinkedIn, kullanıcıların kariyer deneyimlerini kısa videolarla paylaşmalarını sağlayan yeni bir özelliği test ediyor. TikTok benzeri bu özellik, profesyonel içerik üretimini hızlandıracak.
LinkedIn, TikTok benzeri kısa video özelliğini test ediyor

Profesyonel iş ağı oluşturma platformu LinkedIn'in kullanıcılarının uygulama içinde daha fazla vakit geçirmeleri için bulmaca tabanlı oyunlar sunmaya hazırlandığını daha önce aktarmıştık. Platform şimdi de yeni bir haber ile daha gündeme geldi.

LinkedIn kullanıcıların kısa video içeriklerin talebini göz önünde bulundurarak platformunda yeni bir özellik test etmeye başladı. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, bu özellik TikTok'a benzer bir kısa video akışı sunacak ve kullanıcıların kariyerleriyle ilgili deneyimlerini, tavsiyelerini ve fikirlerini paylaşmalarına imkan tanıyacak.

Yeni özellik, LinkedIn'in geleneksel profesyonel içeriklerine bir ek olacak. Kullanıcıların daha hızlı ve etkileşimli bir şekilde içerik üretmelerine olanak sağlayacak. Kullanıcılar, kısa videolar aracılığıyla iş arama ipuçları, mülakat deneyimleri, kariyer tavsiyeleri ve profesyonel gelişim hakkında bilgi edinebilecekler.

LinkedIn'in bu hamlesi, TikTok'un artan popülaritesini ve kısa video formatının iş dünyasında da etkili olabileceğini gösteriyor. Platform, kullanıcılarını daha fazla etkileşime teşvik etmek ve çeşitli kariyer odaklı içerikler sunarak daha çekici hale gelmek amacıyla bu yeni özelliği test ediyor.

Henüz özelliğin genel kullanıma sunulup sunulmayacağına dair kesin bir tarih verilmemiş olsa da LinkedIn'in kullanıcılarına daha fazla içerik üretme ve paylaşma fırsatı sunmaya yönelik bu adım, platformun gelecekteki büyüme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.