Apple, iki yeni AirPods modeli ile karşımıza çıkabilir

Apple, 2021 yılında tanıtılan AirPods 3 modelinin yerini alması için iki yeni AirPods modeli üzerinde çalışıyor.
Apple, iki yeni AirPods modeli ile karşımıza çıkabilir

Apple'ın AirPods Pro için işitme cihazı modu üzerinde çalıştığını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, iki yeni AirPods modeli geliştiriyor.

Paylaşılan bilgilere göre Apple, 2021 yılında tanıtılan AirPods 3 modelinin yerini alması için iki yeni AirPods modeli üzerinde çalışıyor. Söz konusu AirPods modellerini bu yıl içinde tanıtmayı hedefleyen Apple, önümüzdeki yaz aylarında ise yeni AirPods modellerinin üretimine başlayacak.

Gurman'ın aktardığı bilgilere göre Apple, yaz aylarında 20 ila 25 milyon adet AirPods üretecek. B768E ve B768M kod isimlerine sahip olan yeni AirPods modellerinin ne gibi özellikler sunacakları konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknik özellikler konusunda net bir bilgi bulunmasa da, her iki modelin de Type-C bağlantı seçeneğine sahip olmaları bekleniyor. İki model arasında bir segment farkı da yer alacak. Daha pahalı ve premium olarak planlanan AirPods modeli, hem aktif gürültü önleme hem de Find My özelliğine sahip olabilir.

Yeni AirPods modellerinin önümüzdeki Eylül ayında gerçekleşecek olan iPhone 16 ailesinin tanıtım etkinliği ile karşımıza çıkması da sürpriz olmayacaktır. Yeni AirPods modelleri ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.