SPONSORLU

AWS Community Day Türkiye Bulut Bilişim Zirvesinde İstanbul'da 600 Kişiyi Ağırlıyor!

18 Mayıs Cumartesi günü Cloud Türkiye topluluğu tarafından gerçekleştirilecek etkinlik bulut bilişim uzmanlarını 5. kez bir araya getiriyor.
AWS Community Day Türkiye Bulut Bilişim Zirvesinde İstanbul'da 600 Kişiyi Ağırlıyor!

Dünya üzerinde çeşitli AWS grupları ve bulut bilişim toplulukları tarafından gönüllü olarak organize edilen, bulut bilişim ağını yaymak ve sektör profesyonelleriyle bilgi paylaşımını güçlendirmeyi esas alan AWS Community Day serisi Türkiye için bu sene de 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü Cloud Türkiye topluluğu tarafından beşinci kez düzenleniyor olacak.

Bulut bilişimin Güvenlik, Sunucusuz Bilişim, Veri Depolama Teknolojileri, Konteyner Teknolojileri, Mobil Teknolojiler ve daha birçok bulut bilişim alanında toplamda 27 konuşmacısıyla beraber düzenlenecek olan AWS Community Day Türkiye 2024 etkinliğinin açılış konuşmasını ise AWS Ürün Yönetimi Direktörü Massimo Re Ferre yapıyor olacak. Geçen sene Amazon müdür yardımcısı ve Chief Evangelist’i Jeff Bar’ı ağırlayan etkinlikte bu sene yine dünyanın dört bir tarafından Yan Cui, Liz Rice, Selcuk Sasoglu, Engin Diri gibi uzman konuşmacılar da yer alacak.

Etkinliğin konuşmacıları dünyanın çeşitli ülkelerinden katılırım sağlayarak tüm Türkiye bulut bilişim ekosistemiyle hem son teknoloji yeniliklerini hem de gerçek dünyada karşılaşılan bulut bilişim projelerine dair uyguladıkları çözümleri katılımcılara aktarıyor olacaklar.

AWS Community Day Türkiye 2024 etkinliği 600’e varan katılımcısı ile beraber bu sene Wyndham Grand Istanbul Levent otelinde iki ayrı konferans salonunda, katılımcıların ilgilendiği konu tercihlerine göre istedikleri konuşmalara katılabileceği şekilde gerçekleştirilecek.

Ana sponsorluğunu Amazon Web Services'in üstlendiği etkinliğe; Sufle, Kloia, Resmo ve Bestcloudforme şirketleri Platinum Sponsor olarak katılırken, Accenture Gold,, Appricle Silver ve Hepapi destekçi sponsor olarak destek veriyor.

AWS Community Day Türkiye 2024 etkinliği için katılımcılar etkinlik biletlerini aws.cloudturkey.io adresinden veya Cloud Türkiye topluluk sayfasından tükenmeden satın alabilirler.

Etkinliğin ana sayfa, konuşmacı ve sponsor detaylarına ulaşmak ve geçmiş senelere ait AWS Community Day Türkiye etkinlikleri hakkında bilgi almak için de aws.cloudturkey.io sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.