Katlanabilir ekranlı MacBook modeli, 2027 yılında karşımıza çıkabilir

Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo'ya göre Apple, katlanabilir ekranlı MacBook modeli üzerinde çalışıyor.
Katlanabilir ekranlı MacBook modeli, 2027 yılında karşımıza çıkabilir

Apple'ın katlanabilir ekrana sahip modeller üzerinde çalıştığı uzun zamandır konuşuluyor. The Information tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple'ın katlanabilir iPhone ve iPad modelleri üzerinde çalıştığını da geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık.

Apple'ın katlanabilir ekranlı modeller odağındaki çalışmaları ile ilgili yeni bir bilgi ise Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan ünlü analist Ming-Chi Kuo'dan geldi. Kuo, Apple'ın 20,3 inç ekran büyüklüğüne sahip katlanabilir bir MacBook modeli üzerinde çalıştığını paylaştı.

Kuo'nun aktardığı bilgilere göre söz konusu katlanabilir MacBook modelinin 2027 yılında karşımıza çıkması bekleniyor. Şu an için en büyük MacBook modelinin 16 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olduğunu da hatırlatalım. Apple'ın katlanabilir ekran üzerindeki çalışmaları ile birlikte bu durumun değişmesi bekleniyor.

Açıldığında 20,3 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacak olan MacBook modelinin diğer tasarım detayları ve ne gibi özellikler sunacağı konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Katlanabilir laptop modeli üzerinde çalışan tek markanın Apple olmadığını da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse Lenovo ve Asus, geçtiğimiz dönemlerde katlanabilir laptop modellerini kullanıma sundu. Akıllı telefonlar ile başlayan katlanabilir ekran devrimi, tablet ve laptop modelleri ile devam edecek gibi görünüyor. Apple'ın katlanabilir ekran odaklı çalışmaları ile ilgili detayları sizler aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.