Biyoteknoloji girişimi Rakuten Medical, 45 milyon dolar yatırım aldı

Rakuten Medical, E serisi yatırım turunu 119 milyon dolar ile kapattı.
Biyoteknoloji girişimi Rakuten Medical, 45 milyon dolar yatırım aldı

Biyoteknoloji şirketi Rakuten Medical, 45 milyon dolar yatırım aldı. Böylece şirket, E serisi yatırım turunu 119 milyon dolar ile kapattı. ABD merkezli şirketin yatırım turunda Hikma, Mizuho Bank, Dai-ichi Life, SBI Group, Rakuten Group ve bu şirketten Mickey Mikitani yer aldı.

Şirket yeni yatırımı, yaptığı klinik denemeleri hızlandırmak, yeni ürün geliştirmek ve Ar-Ge çalışmaları için kullanacağını açıkladı. 2010 yılında Miguel Garcia Guzman tarafından kurulan Rakuten Medical, kanser tedavisinde uzmanlaşmış bir biyoteknoloji şirketi olarak öne çıkıyor.

Şirketin geliştirdiği Alluminox™ platformu, kanser hücrelerini hedef alarak çeşitli tedavi yöntemleri geliştirmeyi amaçlıyor. Böylece hastaların tedaviye verdiği yanıtı artırabiliyor ve yaşam kalitelerini iyileşebiliyor. Ayrıca yenilikçi tedavilerin kanserle mücadelede yeni bir umut kaynağı olması ve tedavi sürecinin daha iyi yönetilmesine yardımcı oluyor.

Rakuten Medical'in yenilikçi tedavileri arasında fotoimmünoterapi gibi yöntemler bulunuyor. Bu tedaviler, ışık ve immünoterapiyi birleştirerek kanser hücrelerini hedef alıp etkili bir şekilde tedavi ediyor. Şirket, yürüttüğü klinik çalışmalar ve araştırma projeleriyle Alluminox™ platformunun etkinliğini ve güvenliğini kanıtlamayı amaçlıyor. Bu sayede, kanser hastalarına daha iyi tedavi seçenekleri sunmayı ve yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyor.

Rakuten Medical'in sunduğu hedef odaklı kanser tedavilerinin önemi, kanser hastaları için daha etkili ve güvenli tedavi seçenekleri sunma potansiyelini taşıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.