Denebunu, Eksim Ventures liderliğinde 1,8 milyon dolar yatırım aldı

Tüketici deneyim ve içgörü platformu Denebunu, Eksim Ventures liderliğinde gerçekleşen Seri A öncesi yatırım turunda 1,8 milyon dolar yatırım aldı.
Denebunu, Eksim Ventures liderliğinde 1,8 milyon dolar yatırım aldı

Tüketici deneyim ve içgörü platformu Denebunu, Eksim Ventures liderliğinde gerçekleşen Seri A öncesi yatırım turunda 1,8 milyon dolar yatırım aldı. Tura APY Ventures, Arya VC ve Maxis Yenilikçi GSYF katıldı.

Markalara uçtan uca pazarlama, yazılım çözümleri ve pazar araştırması hizmetleri sunan Denebunu, yeni yatırımı İngiltere’de hayata geçirdiği Samplico ve yeni çıkan SaaS pazar araştırması platformu Sorbunu ürünü için aldı. 2016 yılında Duygu Özgün ve Barış Yeşilçiçek tarafından kurulan Denebunu, bugün 4 milyona yakın kullanıcı tabanına sahip. Şirket, aynı zamanda 500 milyondan fazla veri noktası sayesinde 1000'den fazla marka ile partnerlik yapıyor.

Teknolojik çözümleri ve veri odaklı bakış açıları ile Türkiye’de yakaladıkları başarıyı, son yatırım turunda yurt dışına da taşıdıklarını belirten Denebunu Kurucu Ortağı ve CEO’su Duygu Özgün, "Bu turdan elde edilen yatırımı, İngiltere iştirakimiz Samplico ve geçtiğimiz sene faaliyete geçirdiğimiz SaaS Pazar araştırma platformu Sorbunu’nun hem Türkiye hem İngiltere pazarında büyümesi için kullanmayı hedefliyoruz. Amacımız; hacmi fark etmeksizin büyük küçük tüm firmaları erişmesi zor hedef kitleler ile en hızlı şekilde bir araya getiren, tüketicinin sesini olabildiğince yere ulaştıran, ‘Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçerik’ (UGC) denilince akla gelen tek platform olmak." dedi.

Yeni yatırım ile Denebunu İngiltere iştiraki Samplico’nun büyütülmesi ve Türkiye’de Mart 2023 itibarıyla hizmete sunulan yeni nesil hiper hızlı pazar araştırma platformu Sorbunu’nun desteklenmesi ve global açılımı hedefleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.