Video odaklı iş bulma uygulaması CatchJobs, 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Hizmet sektöründe iş arayanların ve işverenlerin iletişim kurmasını sağlayan CatchJobs, 1 milyon dolar değerleme üzerinden 82 bin dolar yatırım aldı.
Video odaklı iş bulma uygulaması CatchJobs, 1 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Hizmet sektöründe iş arayanların ve işverenlerin iletişim kurmasını sağlayan iş bulma uygulaması CatchJobs,  friends & family turunu tamamladı ve 1 milyon dolar değerleme üzerinden 82 bin dolar yatırım aldı.

Yatırım turuna 15 kişi katıldı. Yatırımcılar arasında Sercan Akkaş, Emre Gerçek, Çağrı Makaroğlu, Berk Kaymak, Robin Kestek, Onur Özdemir, Berfin And, Seval Işık, Burcu Altıparmak ve Londra merkezli global melek yatırım ağı 21x21'in kurucusu Engin Yenidünya yer alıyor.

İş arayanlar, CatchJobs platformu içinde yer alan iş ilanlarına hazırladıkları video ile birlikte başvurabiliyor. Videolu iş başvuruları ile birlikte iş arayanların kişiliklerini ve niteliklerini daha iyi bir şekilde sergilemeleri amaçlanıyor. İşverenler ise kurumları için en iyi adayları, kriterlerine göre filtreleyerek sadece videolu başvuruları izleyerek bulabiliyorlar. CatchJobs hizmet sektöründeki iş arayanlar ve işverenlerin videonun ve yaratılan topluluğun gücünü kullanarak, işe alım süreçlerini oldukça hızlı ve verimli bir şekilde ilerletmesini hedefliyor.

Yeni yatırımla birlikte şirket, İngiltere'ye taşınıyor. Catch Jobs Limited'i kuran ekip, Türkiye'deki anonim şirketini oraya bağlayacak ve bir sonraki turu Türkiye ve İngiltere'den yönetecek. Yatırım ayrıca kullanıcı sayısını artırmak ve ürünleri geliştirmek için de kullanılacak.

Bizimle paylaşılan bilgilere göre CatchJobs, ekim ayından beri aylık ortalama yüzde 20'lik bir büyüme ile ilerliyor ve 7 bin kullanıcıya ulaşmış durumda. Girişim, haziranda 15 bin, yıl sonunda ise 50 bin kullanıcıya ulaşma hedefinde. Platformdaki üye otel restoran sayısı da her geçen gün artıyor.  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.