Samsung'un Galaxy AI özellikleri, Galaxy ailesinin önceki modellerine geliyor

Galaxy AI özelliklerinin geleceği eski Samsung modelleri arasında ise Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 FE, Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Samsung Galaxy Z Flip 5 yer alıyor.
Samsung'un Galaxy AI özellikleri, Galaxy ailesinin önceki modellerine geliyor

Samsung Galaxy S24 ailesinin çeşitli yapay zeka özellikleri ile birlikte tanıtıldığını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Samsung tarafından aktarılan bilgilere göre Galaxy AI isimli yapay zeka özellikleri, firmanın eski modelleri için de kullanıma sunulacak.

Hatırlatmak gerekirse Galaxy AI özellikleri arasında telefonun ekranındaki herhangi bir nesneyi çember içine alarak arama yapmanızı sağlayan Circle to Search, anlık ağır çekim, canlı çeviri, web asistanı, ses kayıt asistanı, not asistanı, chat asistanı ve yapay zeka destekli kamera özellikleri yer alıyor.

Galaxy AI özelliklerinin geleceği eski Samsung modelleri arasında ise Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 FE, Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Samsung Galaxy Z Flip 5 yer alıyor. Özelliklerin sadece telefon modelleri için sunulmayacağını da ekleyelim. Samsung'un tablet modelleri olan Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, Samsung Galaxy Tab S9 ve Samsung Galaxy Tab S9+ da Galaxy AI özelliklerine sahip olacak.

Samsung tarafından aktarılan bilgilere göre söz konusu özellikler, One UI 6.1 yazılım güncellemesi ile önümüzdeki Mart ayının sonunda sunulacak.

Galaxy AI ile yalnızca yeni bir mobil yapay zeka çağına öncülük etmeyi değil, aynı zamanda yapay zekayı daha erişilebilir hale getirerek kullanıcıları güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, bu deneyimleri 2024 yılı içinde 100 milyondan fazla Galaxy kullanıcısına ulaştırmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.